Η μάρκα De Dietrich

Σύμβολο ποιότητας από το 1778, το λογότυπο της De Dietrich είναι το παλαιότερο γνωστό βιομηχανικό εμπορικό σήμα στον κόσμο. Η δημιουργία της εταιρείας χρονολογείται από το 1684. Σήμερα, αποτελεί μέλος ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους που ειδικεύονται στα συστήματα θερμικής άνεσης, του ομίλου BDR Thermea Group.

Η απόδοση και η τεχνογνωσία βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων υλοποιούμε ως εμπορικό σήμα. Η De Dietrich, αποτελεί πρότυπο για την αγορά συστημάτων θερμικής άνεσης, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα συστημάτων θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση, η De Dietrich μπορεί να παρέχει αξιόπιστες λύσεις, οι οποίες συνδυάζουν κορυφαία επίπεδα ενεργειακής απόδοσης με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και κομψό σχεδιασμό.

Το λογότυπο της De Dietrich

Το λογότυπο της εταιρείας απεικονίζει ένα κυνηγετικό κέρας, ως υπενθύμιση στο βασιλικό διάταγμα που εξέδωσε ο Λουδοβίκος XVI για την προστασία των προϊόντων De Dietrich από παραχάραξη.

Η αποστολή της De Dietrich

Η De Dietrich παρέχει λύσεις θερμικής άνεσης που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις.

Λύσεις θερμικής άνεσης που συνδυάζονται με την τεχνολογία και την προηγμένη συνδεσιμότητα. Ο «συνδεδεμένος κόσμος» και η παρουσία της τεχνολογίας προσφέρουν στην De Dietrich μια υπέροχη ευκαιρία να αναπτύξει τον ρόλο και την τεχνογνωσία της.

Όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας φροντίζουν για τη διασφάλιση της καλύτερης κατανόησης των πελατών και της συμπεριφοράς τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούν παγκόσμιες λύσεις με επίκεντρο την εμπειρία του χρήστη.

Οι αξίες της De Dietrich

Στην De Dietrich, η επιτυχία δεν είναι κάτι που απλώς προσπαθούμε. Είναι ζωτικής σημασίας και προέρχεται μέσα από πραγματικές αξίες όπως: ποιότητα, αξιοπιστία, βιωσιμότητα. Η ασυναγώνιστη υπεροχή της μάρκας αποτελεί εγγύηση για το καλύτερο σε κάθε έναν από τους παρακάτω τομείς:

ΑΠΟΔΟΣΗ

Εμμονή με την ποιότητα, μια συνεχής επιθυμία για βελτίωση των προϊόντων μας. Λύσεις υψηλής απόδοσης με καινοτόμα χαρακτηριστικά.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Έρευνα και ανάπτυξη, Tεχνογνωσία, Ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Η εστίαση της μάρκας στην κομψή σχεδίαση (design) δεν είναι απλώς θέμα σχεδιασμού. Είναι μέρος της φιλοσοφίας και της ιστορίας της μάρκας.

ΕΠΙΡΡΟΗ

Λόγω της μακρόχρονης ιστορίας της De Dietrich, η γνώση του παρελθόντος αποτελεί οδηγό και συνάμα ένα πολύτιμο πλεονέκτημα που μας βοηθά να ασκούμε επιρροή στην αγοραστική συμπεριφορά.

Sustainable comfort (Βιώσιμη άνεση)

Η φράση Sustainable Comfort® είναι μια αδιαχώριστη πτυχή της βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία στηρίζεται σε τρία βασικά στοιχεία: την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Από τις αντλίες θερμότητας έως τα ηλιακά συστήματα και από τους λέβητες στερεών καυσίμων έως τους λέβητες αερίου συμπύκνωσης, η De Dietrich δεσμεύεται να τηρεί μια πολιτική βιώσιμης άνεσης (Sustainable Comfort®) παράλληλα με τους πελάτες μας.

Από τη δεκαετία του 1970, οι βιομηχανικές χώρες συνειδητοποίησαν ότι η ευημερία τους βασίστηκε στην εντατική χρήση των φυσικών πόρων. Γιατί, παράλληλα με την κοινωνία και την οικονομία, μια τρίτη εξίσου σημαντική πτυχή είχε παραμεληθεί: το περιβάλλον.

Στη De Dietrich, έχουμε ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος, χωρίς να αγνοούμε την επιθυμία των καταναλωτών για άνεση.

Επιλέξτε Sustainable Comfort® από την De Dietrich

Επιλέγοντας το Sustainable Comfort®, θα εξοικονομήσετε ενέργεια, θα βοηθήσετε στην προστασία του περιβάλλοντος και θα αυξήσετε την άνεσή σας.

Εξοικονόμησης ενέργειας

Λάβετε εγγυημένες εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας μόνο ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε.

Προστατεύοντας το περιβάλλον

Το 32 % των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου προερχόταν από θέρμανση κατοικιών. Για τη μείωση αυτού του ποσοστού, ο τρέχων στόχος είναι η προσαρμογή των συστημάτων θέρμανσης στις πράσινες τεχνολογίες και η αύξηση της χρήσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Αυξάνοντας την άνεση σας

Ζήστε σε αρμονία με τη φύση χάρη στην τεχνολογία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε την ποιότητα του νερού, τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη μείωση των απορριμμάτων.

Άλλωστε, με τα πολύ συναφή λόγια του Saint-Exupéry: «Δεν κληρονομούμε τη γη από τους γονείς μας, τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας».