Οι λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος της De Dietrich είναι διαθέσιμοι σε μεγαλύτερες αποδόσεις και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε κτίρια με υψηλή ζήτηση θερμότητας. Συνήθως πρόκειται για πολυκατοικίες, καθώς και για δημόσια ή εμπορικά κτίρια. Η σειρά λεβήτων μεγάλης ισχύος της De Dietrich περιλαμβάνει τόσο επιτοίχιους όσο και επιδαπέδιους λέβητες ικανούς να αντεπεξέλθουν σε κάθε πολύπλοκο έργο.

Η νέα μέθοδος για την εγκατάσταση των λεβήτων αερίου μεγάλης ισχύος σε σύστημα συστοιχίας εξασφαλίζει ό,τι περισσότεροι μικρότερης ισχύος λέβητες μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και εύκολα μεταξύ τους, για να αντικαταστήσουν τον έναν και μοναδικό λέβητα για την θέρμανση ολόκληρου του κτηρίου.

Με αυτόν τον νέο τρόπο εγκατάστασης μειώνουμε την κατανάλωση καυσίμου κατά 35%, βελτιώνουμε συνολικά την ενεργειακή απόδοση του συστήματος, ενώ παράλληλα αυξάνουμε την αξιοπιστία του συστήματος καθώς το κτήριο σε περίπτωση βλάβης κάποιου λέβητα δεν θα μείνει ποτέ εξ ολοκλήρου χωρίς θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων