Λέβητες αερίου για Θέρμανση & παραγωγή ζεστού νερού

Οι λέβητες αερίου της De Dietrich είναι κατασκευασμένοι για να σας προφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και μέγιστη απόδοση.

Με εμπειρία από το 1778 ως κατασκευαστής συστημάτων θερμικής άνεσης η De Dietrich επιλέγεται από χιλιάδες ιδιοκτήτες κατοικιών για την ασφαλή και αποτελεσματική θέρμανση των κτηρίων τους.

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου αποτελούν μια εξαιρετικά αποδοτική και αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού του σπιτιού σας ή της επιχείρησή σας.

Η διαθέσιμη γκάμα των λεβήτων αερίου της De Dietrich μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε ανάγκη και αν υπάρχει. Είτε χρειάζεστε έναν λέβητα συμπύκνωσης υψηλής απόδοσης για ένα νέο κτίριο, είτε για ενεργειακή αναβάθμιση με ταυτόχρονη αντικατάσταση ενός υφιστάμενου συστήματος, μπορεί να σας παρέχει την βέλτιστη λύση.

Στη De Dietrich, κατασκευάζουμε λέβητες κατάλληλους για χρήση σε διαμερίσματα, μονοκατοικίες ή μεγάλα συγκροτήματα κτηρίων ή κατοικιών. Αυτό περιλαμβάνει από συμπαγείς, ατομικούς επιτοίχιους λέβητες συμπύκνωσης, που μπορούν να εγκατασταθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε διαμέρισμα, μέχρι λέβητες μεγάλης ισχύος για κεντρική εγκατάσταση θέρμανσης σε μεγάλα οικιακά ή βιομηχανικά κτίρια.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων