Λέβητες αερίου INIDENS

Λέβητες αερίου υδρογόνου

Ο λέβητας αερίου INIDENS της De Dietrich με δυνατότητα καύσης υδρογόνου ήρθε για να δείξει το δρόμο της καινοτομίας και της κορυφαίας τεχνογνωσίας, δηλώνοντας την απαρχή της ενσωμάτωσης του υδρογόνου ως το καύσιμο του μέλλοντος!

Οι λέβητες INIDENS είναι κατάλληλοι τόσο για νέες εγκαταστάσεις αλλά και για ανακαινίσεις. ευκολία στη χρήση χάρη στην οπίσθια φωτιζόμενη οθόνη LCD, Απλός στην λειτουργία, με minimal  σχεδίαση και compact μέγεθος, με ενσωματωμένη τεχνολογία καύσης υδρογόνου 20% (Hydrogen ready) αποτελούν μερικά από τα οφέλη που μπορείτε να απολαύσετε από την χρήση του.

Λέβητες αερίου INIDENS- Κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας

Με την απόδοσή στους 109% σε μερικό φορτίο και το συνδυασμό της μονάδας χώρου (θερμοστάτης), η απόδοση των λεβήτων αυξάνεται στο επίπεδο ενεργειακής κλάσης Α+. Η διαμόρφωσή της ισχύος του φθάνει σε κλίμακα από 20 έως 100% για να προσαρμόσει την απόδοση στις ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης μειώνοντας με αυτό το τρόπο τον κύκλο λειτουργίας του λέβητα, επιτρέπει υψηλότερη απόδοση, μεγαλύτερη οικονομία και περισσότερη άνεση, επομένως μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μάθετε περισσότερα και δείτε αναλυτικές συμβουλές και οδηγίες για την σωστή εγκατάσταση του λέβητα αερίου στο σπίτι σας.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Βαθμός Απόδοσης

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Υδρογόνο – Η τεχνολογία του αύριο είναι ήδη εδώ!

Ο λέβητας INIDENS είναι κατάλληλος για λειτουργία με μείγμα καύσης υδρογόνου έως και 20% χωρίς την ανάγκη μετατροπής ή αλλαγής του. Το υδρογόνο είναι το πλέον φιλικό προς ο περιβάλλον καύσιμο με μηδενικές εκπομπές διοξειδίων του άνθρακα.

Ποιότητα σε κάθε σημείο

Εσωτερικά εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας κατασκευασμένα από ορείχαλκο με αποστολή τους την μακρά διάρκεια ζωής τους, την αξιοπιστία και την μείωση του κόστους συντήρησης. Πλήρως καλυμμένα ηλεκτρονικά μέρη για αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ευκολία και άνεση σε κάθε σημείο

Ο πίνακας οργάνων του λέβητα INIDENS είναι εξοπλισμένος με ψηφιακή οθόνη, η οποία διαθέτει τέσσερα πλήκτρα, με τα οποία μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του λέβητα σας. Ευανάγνωστη και απλή, για εύκολο χειρισμό, και με οπίσθιο LED φωτισμό  ενεργοποιείται όταν πατηθεί ένα πλήκτρο. Χάρη στον ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης νερού που διαθέτει ο λέβητας INIDENS, η πίεση του νερού μπορεί επίσης να διαβαστεί ψηφιακά και ο λέβητας να σας ειδοποιήσει όταν χρειάζεται συμπλήρωση νερού.

Μείνετε συνδεμένοι με το μέλλον!

Ο λέβητας αερίου υδρογόνου INIDENS μπορεί να συνδεθεί με τον έξυπνο θερμοστάτη χώρου De Dietrich SMART TC και σας δίνει την δυνατότητα να τον διαχειριστείτε απομακρυσμένα. Εξοπλισμένος με το προηγμένο λειτουργικό σύστημα e-Smart Inside ο SMART TC δίνει στον επιτοίχιο λέβητα INIDENS περισσότερη “ευφυΐα” και τον κάνει καλύτερα προετοιμασμένο για τις δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Με την πλατφόρμα e-Smart απολαμβάνετε high-tech χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, όπως ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-fi και διαχείριση μέσω του smartphone σας για την θέρμανση, το ζεστό νερό, την αυτό-διάγνωση και ενημέρωση βλαβών κ.α. Ο SMART TC σας διασφαλίζει από οποιαδήποτε πρόβλημα συμβατότητας που θα μπορούσε να προκύψει για τον λέβητα σας ενώ διατίθεται σαν extra επιλογή.

Όλα αυτά μαζί με τη τεχνολογία Opentherm χαρίζουν στην συσκευή σας το 110% για μέγιστη απόδοση και οικονομία στην χρήση. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο IFTTT ενώ και την σύνδεση του με ALEXA.

Έγγραφα

Εγγύηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

66