Έξυπνοι θερμοστάτες και ελεγκτές συστημάτων

Θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση του συστήματος θέρμανσης απολαμβάνοντας τη μέγιστη άνεση; Η De Dietrich προσφέρει προηγμένες λύσεις ελέγχου θέρμανσης, όπως ο θερμοστάτης Smart TC°, για να καλύψει τις ανάγκες σας. Δείτε τα οφέλη αυτών των έξυπνων συστημάτων ελέγχου και πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν την άνεση και την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι σας.

Τι κάνει ένα σύστημα ελέγχου θέρμανσης;

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι η ευφυΐα πίσω από το σύστημα θέρμανσής σας, είτε πρόκειται για σύστημα με λέβητα είτε με αντλία θερμότητας. Οι ελεγκτές συστημάτων ενσωματώνουν αλγόριθμους που διαχειρίζονται με ακρίβεια την εγκατάσταση θέρμανσης, ενώ αναλύουν και προβλέπουν αλλαγές στις καιρικές συνθήκες 0πχ ποσοστό υγρασίας στον χώρο). Ο στόχος είναι να διατηρείτε μια σταθερή θερμοκρασία σε όλο το σπίτι σας, εξασφαλίζοντας σας ένα άνετο περιβάλλον διαβίωσης χωρίς διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.

Ο ρόλος του απλού θερμοστάτη

Ένας απλός θερμοστάτης, με ή χωρίς εξωτερικό αισθητήρα, παίζει ζωτικό ρόλο στη βελτίωση της άνεσής σας. Λαμβάνει υπόψη τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και μπορεί να μεταφέρει ορισμένες λειτουργίες του συστήματος θέρμανσης σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού σας. Αυτή η προσαρμογή λαμβάνει υπόψη παράγοντες όπως οι ελεύθερες πηγές θερμότητας (π.χ. τζάκι) και η παρουσία πολλών ατόμων σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.

Ένας απλός θερμοστάτης περιβάλλοντος έχει μια απλή λειτουργία ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για το λέβητα ή την αντλία θερμότητας σας ενώ ένας θερμοστάτης με εξωτερικό αισθητήρα προσφέρει πιο λεπτομερή έλεγχο, αυξάνοντας την απόδοση του συστήματος σας.

Γιατί να επιλέξετε συνδεδεμένες λύσεις & έξυπνους θερμοστάτες;

Οι συνδεδεμένες λύσεις ανοίγουν έναν κόσμο δυνατοτήτων για ακριβή έλεγχο θέρμανσης και συνθηκών εντός του κτηρίου. Μερικά πλεονεκτήματα είναι:

  1. Εργονομία: Διαχειριστείτε το σύστημα θέρμανσης από το smartphone ή το tablet σας μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη εφαρμογής.
  2. Φορητότητα: Ρυθμίστε τη θερμοκρασία σε διάφορα δωμάτια εξ αποστάσεως, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε λειτουργίες και δημιουργήστε εξατομικευμένα σενάρια με βάση τον τρόπο ζωής σας.
  3. Σιγουριά: Επιβλέψτε το σύστημά σας από απόσταση, παρακολουθήστε βασικές πληροφορίες και λάβετε ειδοποιήσεις σε περίπτωση προβλημάτων, εξασφαλίζοντας μια εμπειρία χωρίς προβλήματα.

Ο Smart TC° της De Dietrich και άλλες λύσεις

Στην De Dietrich, προσφέρουμε μια σειρά έξυπνων λύσεων ελέγχου θέρμανσης για να καλύψουμε τις ανάγκες σας:

  1. Απλός θερμοστάτης χώρου:Αυτός ο θερμοστάτης αξιολογεί τη θερμοκρασία δωματίου και ρυθμίζει ανάλογα τον λέβητα.
  2. Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης χώρου: Προγραμματίστε διαφορετικές θερμοκρασίες για κάθε ημέρα και χρονική περίοδο.
  3. Διαμόρφωση θερμοστάτη περιβάλλοντος: Εξοπλισμένος με εξωτερικό αισθητήρα, προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες.
  4. Συνδεδεμένος θερμοστάτης ατμόσφαιρας: Ελέγξτε τη  θέρμανσή σας εξ αποστάσεως μέσω μιας ειδικής εφαρμογής, προσφέροντας απόλυτη άνεση.

Μπορείτε να βελτιώσετε τη ρύθμιση της θέρμανσής σας επιλέγοντας είτε τον θερμοστάτη Smart TC°, ο οποίος επικοινωνεί με το σύστημά σας μέσω OpenTherm και μπορεί να αυτοματοποιηθεί με IFTTT, είτε τον πίνακα ελέγχου Diematic iSystem για απομακρυσμένο έλεγχο της θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού.

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων