Ελεγκτές χώρου AD304 – AD303 (Opentherm)

Θερμοστάτες χώρου AD304 – Μέγιστη άνεση, μέγιστες δυνατότητες

Διαισθητικός ελεγκτής χωρού

Με τους θερμοστάτες χώρου AD304  AD303, η De Dietrich θέτει ένα νέο πρότυπο στη φιλικότητα προς το χρήστη και τις δυνατότητες ενός θερμοστάτη δωματίου και ενός ελεγκτή που προσφέρει αντιστάθμιση με βάση την εξωτερική θερμοκρασία. Το AD304 / AD303 δεν είναι μόνο ένας υψηλής ποιότητας θερμοστάτης / ελεγκτής, η διαισθητική λειτουργία είναι απλά επαναστατική. Εκτός από την ευκολία χρήσης, οι θερμοστάτες χώρου το AD304 / AD303 προσφέρουν εκτεταμένες επιλογές για τον τελικό χρήστη. Σε συνδυασμό με τους λέβητες De Dietrich Evodens AMC, οι  AD304 / AD303 προσφέρει ακόμη περισσότερα πλεονεκτήματα.

Επιλογή ελέγχου δωματίου και ελέγχου που εξαρτάται από τον καιρό, μπορεί να συνδυαστεί με οποιονδήποτε τύπο λέβητα της De Dietrich.

Ευπροσάρμοστο

Μέγιστη άνεση, μέγιστες δυνατότητες

Η διαισθητική φύση του AD304 / AD303 είναι άμεσα εμφανής στο σχεδιασμό. Με μόνο δύο κουμπιά και ένα περιστροφικό κουμπί, μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στις πολλές επιλογές ρύθμισης βάσει ενός καθαρού μενού. Ένας τρόπος λειτουργίας που έχει γίνει δεύτερη φύση για τους περισσότερους ανθρώπους, χάρη στη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και στα κινητά τηλέφωνα. Δεν χρειάζεστε ένα περίπλοκο εγχειρίδιο χρήστη, το AD304 / AD303 είναι εντελώς αυτονόητο. Είστε εξοικειωμένοι με όλες τις επιλογές και τις ρυθμίσεις μέσα σε λίγα λεπτά. Όσο απλή είναι η λειτουργία του AD304 / AD303, τόσο εκτεταμένες είναι οι δυνατότητες που παρέχονται με διαφορετικά ωρολόγια προγράμματα, στατιστικά, ρυθμίσεις ζεστού νερού, τροποποίηση παραμέτρων κτλ.

Ενσύρματο ή ασύρματο

Εκτός από την ενσύρματη έκδοση OpenTherm του AD304, υπάρχει επίσης το ασύρματο AD303 RF. Παρέχει ασύρματη επικοινωνία με τον ελεγκτή στο χώρο σας μέσω του παρεχόμενου πομπού iBase RF. Επειδή δεν απαιτούνται καλώδια από τον λέβητα έως τον θερμοστάτη, το AD303 RF μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο σπίτι.

Εξελιγμένος ελεγκτής

Το AD304 / AD303 είναι ένας εξελιγμένος ελεγκτής που προσφέρει όλες τις πιθανές επιλογές ρύθμισης. Χάρη στα εύχρηστα μενού βοήθειας, η μετάβαση, η αλλαγή και η επιβεβαίωση όλων των προγραμμάτων είναι τόσο απλό σαν ένα παιχνίδι. Σε διάφορα μέρη του μενού, το AD304 / AD303 προσφέρει κείμενα βοήθειας, όπου είναι απαραίτητο ακόμη και με μια επεξήγηση των διαθέσιμων επιλογών. Ένα πάτημα του κουμπιού και η εξήγηση εμφανίζεται στην οθόνη, μετά την οποία μπορεί να γίνει η επιθυμητή επιλογή.

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Έξυπνος Θερμοστάτης

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Έγγραφα

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

59

Σειρές De Dietrich

65