Λέβητες αερίου EVODENS AMC

Λέβητες αερίου EVODENS AMC – Η επιτομή της καινοτομίας

Καλώς ήρθατε στο μέλλον της οικιακής αυτόνομης θέρμανσης και της παραγωγής ζεστού νερού με τη σειρά επιτοίχιων λεβήτων αερίου De Dietrich EVODENS AMC. Η τεχνολογία αιχμής μας εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση, ευκολία και μακροζωία για τις ανάγκες θέρμανσής σας. Εξερευνήστε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που κάνουν το EVODENS AMC μια έξυπνη επιλογή για το σπίτι σας.

Βασικά χαρακτηριστικά λέβητα αερίου EVODENS AMC:

 1. Έξυπνος πίνακας ελέγχου:  Ο λέβητες αερίου EVODENS AMC είναι εξοπλισμένοι με ενσωματωμένο έξυπνο πίνακα ελέγχου που σας δίνει τον έλεγχο του συστήματος θέρμανσης με ευκολία. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις, παρακολουθήστε την απόδοση και βελτιστοποιήστε την ενεργειακή απόδοση χωρίς κόπο.
 2. Αυτόματο σύστημα αναπλήρωσης (Active Refill): Πείτε αντίο στην ανησυχία για τη χαμηλή πίεση νερού στο λέβητα σας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Active Refill διασφαλίζει ότι η στάθμη νερού του λέβητα σας είναι πάντα σωστή, παρέχοντας συνεχή άνεση.
 3. Μακροζωία και αντοχή στη διάβρωση: Το ορειχάλκινο υδραυλικό σώμα των λεβήτων EVODENS εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Επενδύστε σε μια λύση θέρμανσης που έχει κατασκευαστεί για να αντέχει.
 4. Τεχνολογία συμπύκνωσης: Επωφεληθείτε από την τελευταία τεχνολογία συμπύκνωσης, μεγιστοποιώντας την ενεργειακή απόδοση και μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα, διατηρώντας παράλληλα το σπίτι σας ζεστό και άνετο.

Γιατί να επιλέξετε τον λέβητα EVODENS AMC:

Οι λέβητες αερίου EVODENS AMC προσφέρουν μια σειρά πλεονεκτημάτων που τους ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό:

 • Πολυτελής άνεση & διαβίωση: Απολαύστε την καινοτομία στην θέρμανση και της άνεσης στο ζεστό νερό με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και αξιόπιστη απόδοση.
 • Καινοτομία σε κάθε λεπτομέρεια: Επανασχεδιάσαμε τους λέβητες αερίου με προηγμένα χαρακτηριστικά που απλοποιούν τη ζωή σας και βελτιώνουν το σπίτι σας.
 • Βιώσιμη και αποδοτική: Εξοικονομήστε κόστος ενέργειας και μειώστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τη φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία συμπύκνωσης.

Αναβαθμίστε την εμπειρία θέρμανσης και ζεστού νερού του σπιτιού σας με τους λέβητες αερίου De Dietrich EVODENS AMC. Η δέσμευση της De Dietrich για καινοτομία, αποτελεσματικότητα και ανθεκτικότητα διασφαλίζει ότι θα απολαμβάνετε πολυτελή άνεση διαβίωσης για τα επόμενα χρόνια. Επιλέξτε την πιο έξυπνη και κοινοτόμα αποδοτική λύση αυτόνομης θέρμανσης σήμερα.

Μάθετε περισσότερα και δείτε αναλυτικές συμβουλές και οδηγίες για την σωστή εγκατάσταση του λέβητα αερίου στο σπίτι σας.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Αθόρυβη Λειτουργία

Αυτόνομη Θέρμανση

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά ADVANCE
 • Κορυφαία απόδοση
 • Δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης του συστήματος
 • Ολοκληρωμένα συστήματα πολλαπλών ενεργειακών λύσεων (multi-energy)
 • Φιλικά προς το περιβάλλον

Κορυφαία απόδοση Αλουμινίου-Πυριτίου

Ο θάλαμος καύσης του λέβητα αερίου EVODENS AMC είναι κατασκευασμένος από από χυτό κράμα αλουμινίου-πυριτίου. Μια καινοτομία της De Dietrich η οποία προέρχεται από την εξέλιξη των μαντεμένιων επιδαπέδιων λεβήτων η οποία μεταφέρεται και στην σειρά των επιτοίχιων λεβήτων. Η De Dietrich είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στα μοντέλα της. Τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου-πυριτίου εξασφαλίζουν σε εσάς και την οικογένεια σας κορυφαία απόδοση στην θέρμανση με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και γρηγορότερη παραγωγή ζεστού νερού σε σχέση με έναν λέβητα ανοξείδωτου θαλάμου καύσης. Επιπλέον,η κατασκευή του θαλάμου καύσης χωρίς ραφές ή συγκολλήσεις εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και στις συνθήκες ΔΤ που δημιουργούνται εντός του θαλάμου καύσης με αποτέλεσμα ο λέβητα σας να καθίσταται πρακτικά «αθάνατος».Γνωρίστε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα των λεβήτων αερίου με θάλαμο καύσης αλουμινίου – πυριτίου.

Έτοιμο για λειτουργία με υδρογόνο (H2) έως 20%

Ο λέβητας αερίου συμπύκνωσης EVODENS AMC είναι κατάλληλος για λειτουργία με μείγμα καύσης υδρογόνου έως και 20% χωρίς την ανάγκη μετατροπής ή αλλαγής του. Το υδρογόνο είναι το πλέον φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο με μηδενικές εκπομπές διοξειδίων του άνθρακα.

SMART TC: Έξυπνος έλεγχος χάρη στον «έξυπνο» θερμοστάτη

O De Dietrich EVODENS AMC είναι εξοπλισμένος με τον προηγμένο θερμοστάτη SMART TC  δίνοντας του περισσότερη ευφυΐα και προετοιμάζοντας τον για τις δυνατότητες που μας προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Η πλατφόρμα SMART αντιπροσωπεύει τη μεγάλη γκάμα ψηφιακών επιλογών που προσφέρει και θα προσφέρει η De Dietrich τα επόμενα χρόνια για να κάνει τις συσκευές της πιο έξυπνες και πιο οικονομικές. Με τον έξυπνο θερμοστάτη SMART TC, μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα και αβίαστα τη θερμοκρασία στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Γεμίστε αυτόματα τον λέβητα σας!

Απλά ξεγνοιάστε! Ποτέ δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσετε με νερό τον λέβητα EVODENS AMC χάρη στο σύστημα αυτόματης (επανα)πλήρωσης, auto refill. Ο De Dietrich EVODENS AMC μπορεί να επεκταθεί με μια έξυπνη συσκευή (επανα)γεμίσματος. Όταν η πίεση του νερού στο σύστημα του λέβητα είναι πολύ χαμηλή, το σύστημα auto refill αναλαμβάνει να συμπληρώσει με νερό τον λέβητα αυτόματα, αλλά ποτέ πολύ ή πολύ συχνά.

Επιπλέον το σύστημα auto refill διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας, αυτόματης, ημι-αυτόματης και χειροκίνητης λειτουργίας. Η ημιαυτόματη ρύθμιση της συσκευής επαναπλήρωσης είναι ένα επιπλέον έξυπνο πράγμα. Με αυτό μπορείτε πρώτα να συμφωνήσετε μέσω του λέβητα, του  ή της εφαρμογής e πριν ξαναγεμίσει το σύστημα.

Πίνακας ελέγχου DIEMATIC EVOLUTION

Η σειρά λεβήτων EVODENS AMC ενσωματώνει νέο, προηγμένο πίνακα οργάνων για την διαχείριση των λειτουργιών του λέβητα, ενώ διαθέτει menu επιλογών στην Ελληνική γλώσσα. Ο νέος πίνακας είναι συμβατός με τον έξυπνο θερμοστάτη De Dietrich SMART TC για την διαχείριση μέσω smartphone ενώ προσφέρει πληθώρα επιλογών για την διαχείριση πολλαπλών κυκλωμάτων θέρμανσης και ζεστού νερού. Ο πινάκας DIEMATIC EVOLUTION διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του λέβητα

Χρήσιμα Video

Έγγραφα

Εγγύηση

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

64