Λέβητες αερίου NANEO S

Λέβητες αερίου NANEO S

Απολαύστε κορυφαία απόδοση στην θέρμανση και στο ζεστό νερό με τους λέβητες αερίου De Dietrich NANEO S. Οι σύγχρονοι αυτοί λέβητες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αυτόνομη θέρμανση και άφθονη παραγωγή ζεστού νερού, εξασφαλίζοντας κορυφαία εξοικονόμηση ενέργειας στους λογαριασμούς ενέργειας χάρη στον κατασκευασμένο θάλαμο καύσης από χυτό αλουμίνιο-πυρίτιο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 1. Επιλογές ενέργειας

Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα διαθέσιμων μοντέλων ισχύος μοντέλων 24Kw, 30Kw και 34Kw. Είτε έχετε ένα μικρό διαμέρισμα είτε ένα μεγαλύτερο σπίτι, υπάρχει ένας λέβητας NANEO S για εσάς.

 1. Κορυφαία απόδοση

Οι λέβητες διαθέτουν βαθμό απόδοσης έως και 109%, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία συμπύκνωσης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερη θερμότητα από κάθε μονάδα καυσίμου, οδηγώντας σε σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση μείωση στους λογαριασμούς αερίου.

 1. Ευελιξία

Επιλέξτε τη έκδοση solo του λέβητα NANEO S εάν προτιμάτε μια ανεξάρτητη δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού. Αυτή η ευελιξία σχεδιασμού σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το σύστημα θέρμανσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

 1. Συμπαγής και ελαφρύς

Ο NANEO S είναι ο μικρότερος λέβητας στην αγορά, με συμπαγή σχεδιασμό και βάρος μόλις 25 κιλών. Είναι ιδανικό για εξοικονόμηση χώρου και εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση, ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.

 1. Kορυφαία απόδοση & ανθεκτικότητα

Οι λέβητες NANEO S είναι εξοπλισμένοι με εναλλάκτη κορυφαίας απόδοσης από κράμα αλουμινίου-πυριτίου, που υποστηρίζεται από πλήρη εγγύηση 5 ετών. Μπορείτε να βασίζεστε σε αξιόπιστη και μακροχρόνια απόδοση.

 1. Καυστήρας μεταβλητής λειτουργίας

Κερδίστε στο μέγιστο, ενεργειακή απόδοση και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χάρη στον καυστήρα μεταβλητής λειτουργίας, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ 24% και 100% της ονομαστικής ισχύος. Αυτή η λειτουργία προσαρμόζει τις λειτουργίες του λέβητα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 1. Ταχεία παραγωγή ζεστού νερού

Εξοπλισμένος με πλακοειδή εναλλάκτη ικανό να παράγει έως και 19lt/min ζεστού νερού, οι λέβητες μας καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις ζεστού νερού, εξασφαλίζοντας την μέγιστη άνεση και την ευκολία σας.

 

Οι λέβητες αερίου De Dietrich NANEO S προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, σχεδιασμό εξοικονόμησης χώρου και απαράμιλλη απόδοση. Αναβαθμίστε το σύστημα θέρμανσης και ζεστού νερού του σπιτιού σας με τον καλύτερο λέβητα φυσικού αερίου στην κατηγορία του. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προΪόντος και πως αυτά θα βελτιώσουν την άνεση και την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας.

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Αέριο

Αθόρυβη Λειτουργία

Αυτόνομη Θέρμανση

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά EASYLIFE
 • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
 • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
 • Απλότητα
 • Ανταγωνιστική τιμή

Η καρδιά της απόδοσης και της ζεστασιάς χτυπάει εδώ!

Ο θάλαμος καύσης του λέβητα αερίου NANEO S είναι κατασκευασμένος από από χυτό κράμα αλουμινίου-πυριτίου. Μια καινοτομία της De Dietrich η οποία προέρχεται από την εξέλιξη των μαντεμένιων επιδαπέδιων λεβήτων η οποία μεταφέρεται και στην σειρά των επιτοίχιων λεβήτων. Η De Dietrich είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία στα μοντέλα της. Τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου-πυριτίου εξασφαλίζουν σε εσάς και την οικογένεια σας κορυφαία απόδοση στην θέρμανση με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και γρηγορότερη παραγωγή ζεστού νερού σε σχέση με έναν λέβητα ανοξείδωτου θαλάμου καύσης. Επιπλέον,η κατασκευή του θαλάμου καύσης χωρίς ραφές ή συγκολλήσεις εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και στις συνθήκες ΔΤ που δημιουργούνται εντός του θαλάμου καύσης με αποτέλεσμα ο λέβητα σας να καθίσταται πρακτικά «αθάνατος».

Ευκολία και άνεση σε όλα τα επίπεδα

Ευανάγνωστη,εργονομικά σχεδιασμένη, ψηφιακή οθόνη LED οπίσθιου φωτισμού. Διαθέτει τέσσερα πλήκτρα πρόσβασης και δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των λειτουργιών του λέβητα αερίου NANEO S, με ένα πάτημα!

Απομακρυσμένη και ``έξυπνη`` διαχέιριση

Ο λέβητας αερίου NANEO S μπορεί να συνδεθεί με τον έξυπνο θερμοστάτη χώρου De Dietrich SMART TC και σας δίνει την δυνατότητα να τον διαχειριστείτε απομακρυσμένα. Εξοπλισμένος με το προηγμένο λειτουργικό σύστημα e-Smart Inside ο SMART TC δίνει στον επιτοίχιο λέβητα NANEO S περισσότερη “ευφυΐα” και τον κάνει καλύτερα προετοιμασμένο για τις δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Με την πλατφόρμα e-Smart απολαμβάνετε high-tech χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, όπως ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-fi και διαχείριση μέσω του smartphone σας για την θέρμανση, το ζεστό νερό, την αυτό-διάγνωση και ενημέρωση βλαβών κ.α. Ο SMART TC σας διασφαλίζει από οποιαδήποτε πρόβλημα συμβατότητας που θα μπορούσε να προκύψει για τον λέβητα σας ενώ διατίθεται σαν extra επιλογή.

Όλα αυτά μαζί με τη τεχνολογία Opentherm χαρίζουν στην συσκευή σας το 110% για μέγιστη απόδοση και οικονομία στην χρήση. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο IFTTT ενώ και την σύνδεση του με ALEXA.

Ποιότητα σε κάθε σημείο

Ο λέβητας αερίου De Dietrich NANEO S διαθέτει εσωτερική μόνωση πάχους 1,5cm. Αυτό εξασφαλίζει στους ενοίκους μειωμένες απώλειες κατά την λειτουργία του λέβητα,  επιπλέον προστασία από τις καιρικές συνθήκες όπως π.χ τις συνθήκες υγρασίας αλλά και εξαιρετική ηχομόνωση σε περίπτωση που τοποθετηθεί στο εσωτερικό της οικίας.. Ο λέβητας De Dietrich NANEO S φέρει στον σύνολο του επιλεγμένα ποιοτικά εσωτερικά υλικά που εξασφαλίζουν κορυφαία ανθεκτικότητα και μειωμένα κόστη συντήρησης.

Σύνδεση με ηλιακό θερμοσίφωνα

σύνδεση-λεβητα-ηλιακου

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας  και μειωμένης κατανάλωσης αερίου ο λέβητας NANEO S έχει την δυνατότητα σύνδεσης με τον ηλιακό θερμοσίφωνα του σπιτιού σας. Όταν το νερό έχει θερμοκρασία μέχρι 480C ο λέβητας δεν χρειάζεται να λειτουργήσει για να ζεστάνει το νερό και έτσι επιτυγχάνεται κορυφαία εξοικονόμηση.  Ζητήστε από τον υδραυλικό σας την υλοποίηση της σύνδεσης αυτής.

Χρήσιμα Video

Έγγραφα

Εγγύηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

65