Λέβητες αερίου C 340 ECO

Λέβητες αερίου C 340 ECO με 100% customized δυνατότητες!

Οι συσκευές της σειράς C340 ECO αφορούν λέβητες συμπύκνωσης αερίου υψηλής ισχύος βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

Οι λέβητες C340  ECO είναι τα μεσαία μοντέλα της οικογένειας C ECO. Για παράδειγμα, οιγ C 340 ECO είναι πλήρως εξοπλισμένα και προετοιμασμένο για απομακρυσμένη διαχείριση και παρακολούθηση μέσω πρωτοκόλλων ModBUS/CanBUS. Είναι επίσης σε θέση να κρατάει ενημερωμένο στέλνοντας αυτοματοποιημένα μηνύματα προληπτικής συντήρησης, με αυτό το τρόπο το συνολικό κόστος χρήσης και συντήρησης μένει όσο το δυνατόν χαμηλότερο εξασφαλίζοντας τόσο στην εγκατάσταση αλλά και τον εγκαταστάτη να μην βρεθεί αντιμέτωπος με εκπλήξεις.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Αθόρυβη Λειτουργία

Βαθμός Απόδοσης

Κεντρική Θέρμανση

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Έτοιμο για ένα βιώσιμο μέλλον, Hydrogen ready!

Οι λέβητες κεντρικής θέρμανσης αερίου C 340 ECO  έχουν πολύ χαμηλές εκπομπές NOx. Οι λέβητες C 340 ECO είναι οι πρώτοι λέβητες κεντρικής εγκατάστασης θέρμανσης που έχουν πιστοποιηθεί για καύση φυσικού αερίου με πρόσμιξη 20% υδρογόνου, γεγονός που τους καθιστά ως έναν εξελιγμένο και βιώσιμο λέβητα.

Έτοιμοι για πρόσμιξη 20% υδρογόνου

Χάρη στην ενεργειακή μετάβαση, στο μέλλον θα στραφούμε από τα ορυκτά καύσιμα σε βιώσιμες πηγές ενέργειας όπως ο ήλιος και ο αέρας τα οποία είναι σε όλους γνωστά. Ωστόσο το υδρογόνο είναι ένα πολλά υποσχόμενο πράσινο αέριο το οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια και τα μοντέλα Inidens, MPXC 340 ECO και 640 ECO είναι ήδη έτοιμα για λειτουργία με 20% πρόσμιξη Υδρογόνου. Τι είναι όμως το υδρογόνο; Πώς παράγετε; Ποια είναι τα υπέρ και τα κατά;

Πίνακας ελέγχου DIEMATIC EVOLUTION

Η σειρά λεβήτων αερίου κεντρικής θέρμανσης C 340 ECO ενσωματώνει νέο, προηγμένο πίνακα οργάνων για την διαχείριση των λειτουργιών του λέβητα, ενώ διαθέτει menu επιλογών στην Ελληνική γλώσσα. Ο νέος πίνακας οργάνων είναι συμβατός με τον έξυπνο θερμοστάτη De Dietrich SMART TC για την διαχείριση του μέσω smartphone,  ενώ προσφέρει πληθώρα επιλογών για την διαχείριση πολλαπλών κυκλωμάτων θέρμανσης και ζεστού νερού. Ο πινάκας DIEMATIC EVOLUTION διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του λέβητα και δυνατότητες υποστήριξης έλεγχου της συσκευής μέσω συστήματος BMS (ModBus/Canbus protocol).

Τεχνικές καινοτομίες – κράμα Al–Si

Οι λέβητες φυσικού αερίου C 340 ECO χάρη στον χυτό θάλαμο καύσης (εναλλάκτη θέρμανσης) κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου – πυριτίου, μοναδική καινοτομία της De Dietrich, παρέχει το πλεονέκτημα της «ελαστικότητας»  στην συσκευή κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα λειτουργίας του λέβητα με διαφορά θερμοκρασίας έως και ΔT 40K κατά μήκος του εναλλάκτη θερμότητας χωρίς το φόβο δημιουργίας θερμικού σοκ με παράλληλη εξάλειψη των δυσάρεστων φθορών σε σύντομο χρονικό διάστημα

Building Information Modeling

Το Building Information Modeling (BIM) αποτελεί πλέον μία από τις απαραίτητες μεθόδους για τις νέες κατασκευές κτιρίων, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, η De Dietrich προχώρησε στην δημιουργία ψηφιακών μοντέλων (ΒΙΜ) των προϊόντων της για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Στην ολοκληρωμένη εφαρμογή του BIM, οι κατασκευαστές, οι μελετητές – αρχιτέκτονες έχουν πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, αναλυτικές περιγραφές των αντικειμένων, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που αφορούν στα αντικείμενα BIM (BIM objects), έτσι το επόμενο project σας διευκολύνεται καθώς οι συσκευές της σειράς C 340 ECO βρίσκονται ήδη στο BIM gallery.

Έγγραφα

Εγγύηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση