Λέβητες αερίου EVODENS AMC PRO

Λέβητες αερίου κεντρικής θέρμανσης EVODENS AMC PRO. Οι λέβητες EVODENS AMC PRO φημίζονται για τις εξαιρετικές επιδόσεις του χάρη στην κατασκευή του θαλάμου καύσης από χυτό αλουμίνιο-πυρίτιο, την αξιοπιστία του καθώς και το συμπαγές μέγεθος του.

Εγκατάσταση σε σύστημα συστοιχίας λεβήτων

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην δυνατότητα να μπορεί να λειτουργήσει σε διαμόρφωση συστοιχίας λεβήτων. Ο EVODENS AMC PRO, χάρη στο compact μέγεθος, μπορεί να εγκατασταθεί σε σύστημα συστοιχίας έως 10 λεβήτων, με την χρήση του προγράμματος cascade controllers της De Dietrich.  Το συμπαγές μέγεθος του τον καθιστά ιδανικό για την δημιουργία μεγάλης ισχύος λεβητοστασίων έως 1300kw σε ελάχιστη επιφάνεια χώρου. Επιπλέον, EVODENS AMC PRO έρχεται στάνταρ με τον πίνακα ελέγχου Diematic Evolution, παρέχοντας Ελληνικό menu, προγράμματα αντιστάθμισης και προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

 

 

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Βαθμός Απόδοσης

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Κεντρική Θέρμανση

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά ADVANCE
  • Κορυφαία απόδοση
  • Δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης του συστήματος
  • Ολοκληρωμένα συστήματα πολλαπλών ενεργειακών λύσεων (multi-energy)
  • Φιλικά προς το περιβάλλον

Ο ρόλος του λέβητα κεντρικής θέρμανσης αλλάζει

Στο παρελθόν συνηθιζόταν η θέρμανση ενός μεγάλου κτιρίου (πολυκατοικία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα) να παρέχεται μέσω ενός λέβητα, κατά βάση μεγάλης ισχύος και αρκετά ογκώδη. Στην σημερινή εποχή, οι λέβητες αποτελούν πλέον όλο και περισσότερο μέρη ενός συστήματος στο οποίο συνδυάζονται πολλαπλά συστήματα ενέργειας για τις ανάγκες θέρμανσης ή παραγωγής ζεστού νερού του κτηρίου. Αυτό απαιτεί διαφορετική φιλοσοφία σχεδιασμού και υλοποίησης. Η ενσωμάτωση πλέον συστήματος συστοιχιών λεβήτων, αντί ενός και μόνο λέβητα, προσφέρει μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση χάρη στο προηγμένο και έξυπνο λογισμικό που ενσωματώνεται στους λέβητες EVODENS AMC PRO και ταυτόχρονα λειτουργική αξιοπιστία καθώς σε περίπτωση βλάβης το σύστημα συστοιχίας λεβήτων αποτελούμενο από 2 και περισσότερους λέβητες θα περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό της ζημιά καθώς οι υπόλοιποι  θα αναλάβουν την κάλυψη των αναγκών του κτιρίου αυτόματα εύκολα και απλά.

Οι  δυνατές διαμορφώσεις είναι :

 

Διάταξη γραμμής, τοποθετημένη στον τοίχο:

 

Διάταξη γραμμής, τοποθετημένη σε ανεξάρτητο πλαίσιο:

 

 

 

 

 

 

 

Διάταξη γραμμής, τοποθετημένη σε δάπεδο:

Πίνακας οργάνων με Ελληνικό menu

PINAKAS-ELEGXOY-DIEMATIC-EVOLUTION

Ένα προϊόν της σειρά ADVANCE με τόσα καινοτόμα χαρακτηριστικά και με έμφαση στην λεπτομέρεια δεν θα μπορούσε να μην εξοπλίζεται με πίνακα οργάνων με Ελληνικό menu. Η εγκατάσταση και η παραμετροποίηση γίνονται απλά, εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο χάρη στον πίνακα οργάνων με Ελληνικό μενού.

Hydrogen Ready

De Dietrich-YDROGONOΟ λέβητας EVODENS AMC PRO είναι έτοιμος για την νέα εποχή! Κατάλληλος για λειτουργία με μείγμα υδρογόνου H2 έως και 20% χωρίς την ανάγκη μετατροπής ή αλλαγής. Το πλέον φιλικό στο περιβάλλον καύσιμο με μηδενικές εκπομπές διοξειδίων του άνθρακα είναι εδώ. Μάθετε περισσότερα για το υδρογόνο.

Ο ορισμός της τελειότητας

ESOTERIKOS-FOTISMOS-EVODENS-AMC

Οι λεπτομέρειες που δείχνουν την προσήλωση της De Dietrich στην καινοτομία και την κορυφαία ποιότητα. Οι λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος EVODENS PRO διαθέτουν εσωτερικό φωτισμό LED για να διευκολύνουν τον αδειούχου συντηρητή καυσίμων κατα την εκτέλεση των εργασιών του. Ένας λέβητας της σειράς ADVANCE που κατανοεί τις ανάγκες του επαγγελματία συντηρητή, καθώς τοποθετείται σε χώρο λεβητοστασίου, όπου η ύπαρξη φωτός είναι επιβεβλημένη. Μια κρίσιμη λεπτομέρεια που αποδεικνύει την εμπειρία της De Dietrich στην κατασκευή συστημάτων θερμικής άνεσης.

Έγγραφα

Εγγύηση

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Συστοιχία λεβήτων - F.A.Q

Τι είναι ένα σύστημα συστοιχίας λεβήτων αερίου;

Ένα σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερους λέβητες ,οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους και λειτουργούν παράλληλα, για να παρέχουν θέρμανση και ζεστό νερό σε μεγάλα κτήρια, όπως πολυκατοικίες, εμπορικά και βιομηχανικά κτήρια.

Ποιοι τύποι εφαρμογών είναι οι καταλληλότεροι για σύστημα συστοιχίας λεβήτων;

Τα συστήματα συστοιχίας λεβήτων είναι ιδανικά για μεγάλα εμπορικά και βιομηχανικά κτήρια, όπως κτίρια γραφείων, νοσοκομεία, σχολεία καθώς επίσης και για οικιακές εγκαταστάσεις όπως οι  πολυκατοικίες.

Πώς μπορώ να επιλέξω τον κατάλληλο σύστημα συστοιχίας λεβήτων για το κτήριο μου;

Η επιλογή του σωστού συστήματος συστοιχίας λεβήτων για την εφαρμογή σας απαιτεί προσεκτική εξέταση παραγόντων, όπως το φορτίο θέρμανσης, ο σχεδιασμός του συστήματος και η ενεργειακή απόδοση. Συνιστάται να συμβουλευτείτε έναν μηχανολόγο για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε τον καλύτερο λέβητα για τις ανάγκες σας.

Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι το σύστημα συστοιχίας λεβήτων λειτουργεί αποτελεσματικά;

Για να διασφαλίσετε τη βέλτιστη απόδοση, είναι σημαντικό να συντηρείται τακτικά ο λέβητα σας από αδειούχο συντηρητή αερίων καυσίμων.

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

64