Λέβητες αερίου C 230 EVO

Λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος με customized δυνατότητες!

Οι λέβητες αερίου C 230 EVO αφορούν τα εισαγωγικά μοντέλα επιδαπέδιων λεβήτων αερίου υψηλής ισχύος για μεγάλες οικιακές ή βιομηχανικές εφαρμογές.

Οι επιδαπέδιοι λέβητες αερίου μεγάλης ισχύος C 230 EVO είναι το μικρότερο από τα τρία συνολικά μοντέλα της  σειράς C EVO. Με ισχύ που ξεκινάει από τα 18kw και φθάνει έως τα 217kw, διαθέτει όλα τα προηγμένα και σύγχρονα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως την απόλυτη λύση για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού μεγάλων κτηριακών εγκαταστάσεων όπως, πολυκατοικίες, σχολεία,  βιομηχανικές εφαρμογές, ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα, νοσοκομεία κ.α

Ο θάλαμος καύσης των λεβήτων αερίου C 230 EVO είναι κατασκευασμένος από χυτό κράμα αλουμινίου-πυριτίου, μοναδική καινοτομία της De Dietrich που εγγυάται την βελτιστοποιημένη χρήση ενέργειας σε κάθε εφαρμογή και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής στο πέρασμα του χρόνου

Συνδεσιμότητα για μέγιστη άνεση & ελάχιστο κόστος συντήρησης

Η σειρά επιδαπέδιων λεβήτων αερίου C 230 EVO είναι εξοπλισμένη με προηγμένο αυτοματισμό και εργονομικό πίνακα ελέγχου με Ελληνικό μενού.  Η εύκολη διασύνδεση με συστήματα BMS επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση-παρακολούθηση, μέσω των πρωτοκόλλων ModBUS/CanBUS που διαθέτει. Οι δυνατότητες ελέγχου έως 8 κυκλωμάτων θέρμανσης ή ζεστού νερού και η εγκατάσταση σε σύστημα συστοιχίας μέχρι 10 λεβήτων παρέχει την τέλεια προσαρμογή τους στις απαιτήσεις της εγκατάστασης καθιστώντας τους ως την απόλυτη λύση στα χέρια ενός μηχανολόγου.

Επίσης, οι επιδαπέδιοι λέβητες μεγάλης ισχύος C 230 EVO είναι σε θέση να σας κρατούν ενημερωμένο, στέλνοντας σας αυτοματοποιημένα μηνύματα προληπτικής συντήρησης. Με αυτό το τρόπο το συνολικό κόστος χρήσης και συντήρησης του λέβητα κεντρικής θέρμανσης αερίου παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερο, εξασφαλίζοντας τόσο στον ιδιοκτήτη όσο και στον εγκαταστάτη την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Κεντρική θέρμανση κτηρίου

Έξυπνος Θερμοστάτης

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Πίνακας ελέγχου DIEMATIC EVOLUTION

Η σειρά λεβήτων κεντρικής θέρμανσης αερίου C 230 EVO ενσωματώνει τον νέο προηγμένο πίνακα οργάνων, για την διαχείριση των λειτουργιών του λέβητα, ενώ διαθέτει menu επιλογών στην Ελληνική γλώσσα. Ο νέος πίνακας είναι συμβατός με τον έξυπνο θερμοστάτη De Dietrich SMART TC για την διαχείριση ακόμα και μέσω smartphone ενώ προσφέρει πληθώρα επιλογών για την διαχείριση πολλαπλών κυκλωμάτων θέρμανσης και ζεστού νερού. Ο πινάκας DIEMATIC EVOLUTION διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό του λέβητα και δυνατότητες υποστήριξης έλεγχου της συσκευής μέσω συστήματος BMS (ModBus/Canbus protocol).

Τεχνικές καινοτομίες – κράμα Al–Si

Οι λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου  χάρη στον χυτό θάλαμο καύσης (εναλλάκτη θέρμανσης) από κράμα αλουμινίου – πυριτίου, παρέχουν το πλεονέκτημα της «ελαστικότητας»  κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα λειτουργίας του λέβητα με διαφορά θερμοκρασίας έως και ΔT 40K κατά μήκος του εναλλάκτη θερμότητας, χωρίς το φόβο δημιουργίας θερμικού σοκ και εξάλειψης δυσάρεστων φθορών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, λόγω των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων και του χαμηλού βάρους, οι λέβητες αερίου C 230 EVO είναι εύκολο να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν στο πλέον μικρό λεβητοστάσιο καθώς η επιφάνεια εγκατάστασης τους είναι μόλις 0,5 m2 ενώ ο μεταβλητής ισχύος (modulating) καυστήρας εγγυάται βέλτιστη ποιότητα καύσης σε όλο το εύρος της ισχύος του λέβητα χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα καυστήρα προ-ανάμειξης, που εξασφαλίζει σταθερή αναλογία αέρα/αερίου και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χάρη στον προηγμένο λογισμικό και την μεταβλητή (inverter) λειτουργία του καυστήρα που αυξομειώνει την λειτουργία ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη..

 

 

Building Information Modeling (BIM)

Το Building Information Modeling (BIM) αποτελεί πλέον μία από τις απαραίτητες μεθόδους για τις νέες κατασκευές κτιρίων, τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι’ αυτό, η De Dietrich προχώρησε στην δημιουργία ψηφιακών μοντέλων (ΒΙΜ) των προϊόντων της για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Στην ολοκληρωμένη εφαρμογή του BIM, οι κατασκευαστές, οι μελετητές – αρχιτέκτονες και οι διακοσμητές έχουν πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες, αναλυτικές περιγραφές των αντικειμένων, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές που αφορούν στα αντικείμενα BIM (BIM objects), έτσι το επόμενο project σας διευκολύνεται καθώς οι συσκευές της σειράς C230 EVO βρίσκονται ήδη στο BIM gallery. De Dietrich, αναβαθμίζει τη ζωή σου!

Έγγραφα

Εγγύηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Εμπορικό Φυλλάδιο