Καυστήρες πετρελαίου Μ100 & M200

Εξοικονόμηση ενέργειας, προστασία του περιβάλλοντος, αθόρυβη λειτουργία και βέλτιστη άνεση: οι καυστήρες αερίου μικρής και μεσαίας ισχύος έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε αυτές τις ανησυχίες με την υψηλή τους απόδοση και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

 

Καυστήρες πετρελαίου για λέβητες μικρής και μεσαίας ισχύος (από 14 έως 125 kW) Μ100 S & Μ200 X & M200 S

Οι καυστήρες πετρελαίου ενσωματώνουν όλες τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη, οικονομική λειτουργία και αξιοσημείωτη ακουστική άνεση.

Παρουσιάζονται σε εκδόσεις 1 ή 2 σταδίων, έχουν σχεδιαστεί για να επιτυγχάνουν υψηλές αποδόσεις και εξαιρετική ποιότητα καύσης. Στιβαροί και συμπαγείς, εξοικονομούν ενέργεια χωρίς να θυσιάζουν την άνεση.

Παραδίδονται πλήρως συναρμολογημένοι, δοκιμάζονται μεμονωμένα στο εργοστάσιο, έτοιμοι προς λειτουργία. Ιδανικοί για λέβητες De Dietrich, προσαρμόζονται τέλεια σε λέβητες από άλλες μάρκες της αγοράς.

Η σειρά αποτελείται από 4 μοντέλα

– Καυστήρας πετρελαίου M 100 S χαμηλής ισχύος (από 16 έως 65 kW), Low Nox, κατάλληλος για τις σειρές NeOvo Essencio

– Καυστήρας πετρελαίου MR 111 S χαμηλής ισχύος (από 14 έως 38 kW) Low Nox, κατάλληλος για τις σειρές NeOvo Essencio

– Καυστήρας πετρελαίου M 200 X χαμηλής ισχύος (από 18 έως 52 kW), κατάλληλος για τις σειρές NeOvo Essencio

– Καυστήρας πετρελαίου M 200 S μεσαίας ισχύος (από 55 έως 125 kW) προσαρμοσμένος στις σειρές GT 225 έως 228 και GT 334.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αθόρυβη Λειτουργία

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Σύστημα DUOPRESS - Η καρδιά της απόδοσης χτυπάει εδώ!

Χάρη στην μοναδική καινοτομία DUO-PRESS οι καυστήρες πετρελαίου των σειρών M 100, 200, 300 και 40 S, διασφαλίζουν εξαιρετικές επιδόσεις και τέλεια καύση χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους για την αναρρόφηση του αέρα καύσης από τον ανεμιστήρα με στόχο την βελτιστοποίηση των εσωτερικών αντιστάσεων των λεβήτων (αντίθλιψη) και την δυνατότητα λειτουργίας του ακόμα και σε υψηλά υψόμετρα με χαμηλές ροές αέρα και υψηλά επίπεδα πίεσης.

Έτοιμοι για τη νέα εποχή - Biodiesel Ready

Από την 1η Ιουλίου 2022, κάθε νέος λέβητας πετρελαίου που θα εγκατασταθεί πρέπει να πληροί ένα μέγιστο όριο ρύπανσης 300 gCO2eq/kW PCI. Η De Dietrich περίμενε αυτήν την αλλαγή προσαρμόζοντας τους λέβητες τους στο Biofuel F30. Αυτό το νέο καύσιμο είναι ένα μείγμα από 70% οικιακό μαζούτ και 30% μεθυλεστέρα ελαιοκράμβης (FAME). Η σύνθεσή του καθιστά κυρίως τη μείωση των εκπομπών CO2 κάτω από το όριο που επιβάλλει ο νόμος.

Έγγραφα

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Τεχνικό Φυλλάδιο

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

65