Λέβητες GT 330

Λέβητες GT 330 – Χυτοσίδηροι λέβητες πετρελάιου-αερίου

Η σειρά λεβήτων De Dietrich GT 330 είναι λέβητες για θέρμανση υψηλής απόδοσης υπό πίεση, κατάλληλοι για χρήση με φυσικό αέριο και ελαφρύ πετρέλαιο, μέσω του ανάλογου καυστήρα. Η ονομαστική ισχύς του λέβητα GT 330 είναι μεταξύ 70 και 330 kW.

Η σειρά GT μπορεί να εξοπλιστεί με μια σειρά από πίνακες ελέγχου: standard, B3, K3 ή DIEMATIC-m3. Ο εναλλάκτης θερμότητας, κατασκευασμένος από ανθεκτικό στη διάβρωση χυτοσίδηρο “Eutectic” παρέχει υψηλή ετήσια απόδοση απόδοσης και σημαίνει ότι ο λέβητας λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία με διαμορφωμένη θερμοκρασία εκκίνησης από 30 – 40°C. Τα μεγέθη των εξαρτημάτων του λέβητα είναι τέτοια ώστε να μπορούν να εισέλθουν στο λεβητοστάσιο μέσω μιας τυπικού πλάτους είσοδος. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατή η εγκατάσταση τους οπουδήποτε (μπορεί επίσης να ζητηθεί προσυναρμολόγηση από το εργοστάσιο).

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Κεντρική Θέρμανση

Πετρέλαιο

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Υψηλή αντοχή – μέγιστη απόδοση

Στην σειρά μαντεμένιων λεβήτων GT της De Dietrich, εφαρμόζεται η μοναδική καινοτομία από εύτηκτο χυτοσίδηρο, με ιστορία πάνω από 300 χρόνια στην χύτευση του μαντεμιού, προσφέροντας υψηλή ελαστικότητα στον εναλλάκτη θέρμανσης εξασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή στο χρόνο αλλά ταυτόχρονα και υψηλή απόδοση!

DIEMATIC-m 3

Το DIEMATIC-m 3 παρέχει την δυνατότητα λειτουργίας για υποστήριξη και έλεγχο πολλαπλών κυκλωμάτων, πιο συγκεκριμένα παρέχει την δυνατότητα να ελέγχει είτε απευθείας κύκλωμα υψηλής θερμοκρασίας είτε κύκλωμα με τρίοδη βαλβίδα ανάμειξης (προαιρετικός αισθητήρας εξόδου).

Με την προσθήκη ενός ή δύο προαιρετικών PCB, μπορεί στη συνέχεια να ελέγξει έως και τρία κυκλώματα με τρίοδες αναμεικτικές βαλβίδες.

Καθένας από τους λέβητες με τον πίνακα ελέγχου K3, ο οποίος θα εφοδιαστεί με το DIEMATIC-m 3 σε περίπτωση εγκατάστασης σε συστοιχία, μπορεί επίσης να ελέγξει έως και τρία κυκλώματα με βαλβίδες ανάμειξης.

Πλεονέκτημα: το σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης DC3000 επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση και χρήση εγκαταστάσεων που ελέγχονται από έναν πίνακα ελέγχου DIEMATIC-m 3 (αυτό το σύστημα απαιτεί επίσης έναν υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα DIEMACOM).

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

58

Σειρές De Dietrich

66