Λέβητες πετρελαίου CFU EcoNox

Λέβητες πετρελαίου CFU EcoNox

Οι λέβητες πετρελαίου χαμηλών θερμοκρασιών CFU ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους ενώ είναι συμμορφούμενοι με τις τελευταίες απαιτήσεις των οδηγιών οικολογικού σχεδιασμού και ενεργειακής σήμανσης. Οι λέβητες χαμηλών θερμοκρασιών αποδίδουν έως και βαθμό απόδοσης 93,3% και εγγυώνται την βέλτιστη χρήση του μαζούτ για τη θέρμανση και το ζεστό νερό οικιακής χρήσης.

Μοντέρνος σχεδιασμός και συμπαγής τεχνολογία αιχμής

Χάρη στην πολύ αθόρυβη λειτουργία, η σειρά λεβήτων πετρελαίου χαμηλών θερμοκρασιών CFU είναι ιδιαίτερα διακριτική. Μεταξύ των βασικών της πλεονεκτημάτων είναι η νέα πολύ συμπαγής σχεδίαση του λέβητα που μπορεί να τοποθετεί ακόμα και στα μικρά λεβητοστάσια.

Χυτοσίδηροι λέβητες πετρελαίου CFU- Ρύθμιση υψηλής τεχνολογίας

Οι λέβητες πετρελαίου χαμηλών θερμοκρασιών είναι εξοπλισμένοι με τον πίνακα ελέγχου E-Pilot, μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις της μάρκας De Dietrich για προηγμένη συνδεσιμότητα.  Ο πίνακας E-Pilot διαθέτει οθόνη με οπίσθιο φωτισμό και ευανάγνωστο κείμενο για απλοποίηση του χειρισμού. Εγγυάται κορυφαία θερμική άνεση σε όλο το σπίτι ενώ εξοικονομεί ενέργεια. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να τροποποιήσετε τη θερμοκρασία του και το ζεστό νερό χρήσης και να προγραμματίσετε για μια περίοδο (μέρα και νύχτα ή άνεση και μειωμένη). Επωφεληθείτε από λειτουργίες όπως η λειτουργία διακοπών. Ο λέβητας σας προσαρμόζεται στην παρουσία σας: ορίζετε τον αριθμό των ημερών απουσίας και ξεκινά αυτόματα για να εξασφαλίσει άνεση μόλις επιστρέψετε.

Λέβητες πετρελαίου με σεβασμό στο περιβάλλον

Ένας οικολογικά υπεύθυνος λέβητας πετρελαίου; Αυτό είναι εφικτό με τη σειρά λεβήτων πετρελαίου CFU. Ο καυστήρας χαμηλών NOx, ο οποίος χαρακτηρίζεται από καθαρή και βελτιστοποιημένη καύση, εγγυάται τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και παράλληλα χαμηλές εκπομπές ρύπων.

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Βαθμός Απόδοσης

Διαχείριση μέσω Smartphone

Κεντρική Θέρμανση

Πετρέλαιο

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

58

Σειρές De Dietrich

65