Λέβητες GT 530

Λέβητες χυτοσίδηροι πετρελαίου-αερίου GT 530

Η σειρά χυτοσίδηρων λεβήτων De Dietrich GT 530 είναι λέβητες για θέρμανση υψηλής απόδοσης, κατάλληλοι για χρήση με φυσικό αέριο και ελαφρύ πετρέλαιο, μέσω του αντίστοιχου καυστήρα. Η ονομαστική ισχύς του λέβητα GT 530 είναι μεταξύ 348 και 1.450 kW.

Η σειρά GT μπορεί να εξοπλιστεί με μια σειρά από τέσσερις διαφορετικούς πίνακες ελέγχου ανάλογα τις απαιτήσεις της εγκατάστασης: Πίνακας ελέγχου Standard, B3, K3 ή DIEMATIC-m3. Ο εναλλάκτης θερμότητας, κατασκευασμένος από ανθεκτικό στη διάβρωση χυτοσίδηρο “Eutectic” παρέχει υψηλή ετήσια απόδοση απόδοσης και σημαίνει ότι ο λέβητας λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία με διαμορφωμένη θερμοκρασία εκκίνησης από 30 – 40°C. Τα μεγέθη των εξαρτημάτων του λέβητα είναι τέτοια ώστε να μπορούν να εισέλθουν στο λεβητοστάσιο μέσω μιας τυπικού πλάτους είσοδος. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατή η εγκατάσταση τους οπουδήποτε (μπορεί επίσης να ζητηθεί προσυναρμολόγηση από το εργοστάσιο).

Λέβητες χυτοσίδηροι της σειράς GT 530 εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση καύσης χάρη

  • Στις μεγάλες επιφάνειες θέρμανσης με
  • Το εξαιρετικά πολύ συμπαγή όγκο του εμπρόσθιου στοιχείου με μεγάλα τοιχώματα που αυξάνουν την επιφάνεια θέρμανσης του κλιβάνου και μειώνουν τις εκπομπές NOx.

Η εγκατάσταση του καυστήρα είναι πολύ εύκολη χάρη στη σχεδίαση του κυκλώματος αερίων καύσης με 4 διαδρομές σε παράλληλη σειρά.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Κεντρική Θέρμανση

Πετρέλαιο

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Υψηλή αντοχή – μέγιστη απόδοση

Στην σειρά χυτοσίδηρων λεβήτων GT 530 της De Dietrich, εφαρμόζεται η μοναδική καινοτομία από εύτηκτο χυτοσίδηρο, με ιστορία πάνω από 300 χρόνια στην χύτευση του μαντεμιού, προσφέροντας υψηλή ελαστικότητα στον εναλλάκτη θέρμανσης εξασφαλίζοντας μέγιστη αντοχή στο χρόνο αλλά ταυτόχρονα και υψηλή απόδοση!

DIEMATIC-m 3

Το DIEMATIC-m 3 παρέχει την δυνατότητα λειτουργίας για υποστήριξη και έλεγχο πολλαπλών κυκλωμάτων, πιο συγκεκριμένα παρέχει την δυνατότητα να ελέγχει είτε απευθείας κύκλωμα υψηλής θερμοκρασίας είτε κύκλωμα με τρίοδη βαλβίδα ανάμειξης (προαιρετικός αισθητήρας εξόδου).

Με την προσθήκη ενός ή δύο προαιρετικών PCB, μπορεί στη συνέχεια να ελέγξει έως και τρία κυκλώματα με τρίοδες αναμεικτικές βαλβίδες.

Καθένας από τους λέβητες με τον πίνακα ελέγχου K3, ο οποίος θα εφοδιαστεί με το DIEMATIC-m 3 σε περίπτωση εγκατάστασης σε συστοιχία, μπορεί επίσης να ελέγξει έως και τρία κυκλώματα με βαλβίδες ανάμειξης.

Πλεονέκτημα: το σύστημα απομακρυσμένης διαχείρισης DC3000 επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση και χρήση εγκαταστάσεων που ελέγχονται από έναν πίνακα ελέγχου DIEMATIC-m 3 (αυτό το σύστημα απαιτεί επίσης έναν υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα DIEMACOM).

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

58

Σειρές De Dietrich

66