Μπόιλερ νερού BPB 150-500

Δοχεία ζεστού νερού BPM 150-500 – Κατάλληλα για όλες τις ανάγκες ζεστού νερού

Χάρη στον μεγάλο όγκο ζεστού νερού που αποθηκεύεται και τους μεγάλης χωρητικότητας εναλλάκτες του, οι ταμιευτήρες (δοχεία) ζεστού νερού BPB μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σε συλλογικές κατοικίες, ξενοδοχεία, αθλητικά ή εμπορικά συγκροτήματα, ακόμη και με μια εγκατάσταση με ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε άλατα νερό. Προσφέρουν διάφορες χωρητικότητες για να καλύψουν όλες τις ανάγκες από: 150 έως και 500 λίτρα.

Υψηλής ποιότητας σχεδιασμός

Η δεξαμενή των ταμιευτήρων (δοχείων) BPB είναι κατασκευασμένη από μεγάλου πάχους χάλυβα για πίεση λειτουργίας ως 10 bar.

Η επένδυση της δεξαμενής από υαλώδες σμάλτο υψηλής περιεκτικότητας σε χαλαζία και το ανόδιο μαγνησίου παρέχουν προστασία από τη διάβρωση.

Η μόνωση αφρού πολϋουρεθάνης 75 mm μειώνει την απώλεια θερμότητας στο ελάχιστο και είναι απόλυτα οικολογική απαλλαγμένη από ενώσεις χλωροφθορανθράκων (CFCs) .

Το λείο λευκό “minimal” περίβλημα ABS του δίνει ένα λακαρισμένο φινίρισμα από λαμαρίνα χωρίς απαίτηση συντήρησης.

Τα πλαϊνά καλύμματα ενσωματώνουν το θερμόμετρο για τέλειο φινίρισμα προϊόντος.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Ηλεκτρική Ενέργεια

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Πετρέλαιο

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Titan Active System

Η τεχνολογία Titan Active System (TAS) εγγυάται τέλεια εξοικονόμηση νερού, μέγιστο επίπεδο υγιεινής στο ζεστό νερό απαλλαγμένο από το μικρόβιο της Λεγιονέλλας καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής της εγκατάστασης του συστήματος αφού δεν απαιτείται συντήρηση!. Το ενσωματωμένο ηλεκτρικό ανόδιο με αυτόματο έλεγχο από τον λέβητα ή την αντλία θερμότητας εξασφαλίζει σε εσάς και στην εγκατάσταση την απόλυτη άνεση και υψηλή ποιότητα ζεστού νερού εύκολα και απλά.

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

61

Σειρές De Dietrich

66