Λέβητες CABK Plus

Χαλύβδινοι λέβητες μεγάλης ισχύος

Η σειρά χαλύβδινων λεβήτων CABK Plus χρησιμοποιείται κυρίως στον τριτογενή τομέα και ειδικότερα σε βιομηχανικές διεργασίες, όπου η ανάγκη για ζεστό νερό σε υψηλή θερμοκρασία είναι απαραίτητη. Το μοντέλο CABK PLUS μεταξύ 968 και 1846 kW είναι εξοπλισμένα με σώμα θέρμανσης διπλού καυσαερίου με απόδοση καύσης έως και 94,2%. Η δεύτερη διαδρομή καυσαερίων σε σωλήνες εξοπλισμένους με στροβιλιστές βελτιστοποιεί τη μεταφορά θερμότητας και επιτρέπει τη λειτουργία χωρίς τον κίνδυνο συμπύκνωσης (ελάχιστη θερμοκρασία επιστροφής: 55°C).

Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου ή φυσικού αερίου

Πρόσβαση σε όλους τους σωλήνες καυσαερίων και την εστία μέσω της πόρτας που είναι εξοπλισμένη με συσκευή ρύθμισης οπίσθιας ανταπόκρισης που ανοίγει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά. Το άνω μέρος του περιβλήματος από ενισχυμένη λαμαρίνα που χρησιμεύει ως διάδρομος για τη διευκόλυνση όλων των επεμβάσεων για μοντέλα άνω των 1320 kW. Επιπλέον, οι ανυψωτικοί δακτύλιοι που βρίσκονται στο επάνω μέρος διευκολύνουν το χειρισμό για ανύψωση με γερανό.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αέριο

Κεντρική Θέρμανση

Πετρέλαιο

Σειρά PROJECT
  • Προσαρμοσμένες λύσεις για επαγγελματίες (τεχνικά γραφεία, μηχανολόγους)
  • Λύσεις για μεγάλες εφαρμογές ή βιομηχανικά έργα
  • Εξατομικευμένες λύσεις για βιομηχανικά και για οικιακά συγκροτήματα.

Υψηλή Ποιότητα κατασκευής – Απόλυτη αξιοπιστία

Κατασκευασμένο από χάλυβα κορυφαίας ποιότητας με υψηλή ποιότητα και ειδική κατεργασία συγκόλλησης των ραφών, είστε πάντα σίγουροι για την απόδοση και ανθεκτικότητα της εγκατάστασης. Τα CABK και CABK PLUS προσφέρουν χαμηλό φορτίο και εξαιρετική εναλλαγή θερμότητας. Η εξωτερική όψη έχει μόνωση υψηλής απόδοσης από υαλοβάμβακα υψηλής πυκνότητας επικαλυμμένο με αλουμίνιο. Η πόρτα του καυστήρα με κεραμική μόνωση είναι τοποθετημένη σε αναστρέψιμους μεντεσέδες για δεξιά ή αριστερή στήριξη για μέγιστη διευκόλυνση στην εγκατάσταση.

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

58

Σειρές De Dietrich

66