Αντλίες θερμότητας ALEZIO S V200

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού με compact σχεδίαση και κορυφαία απόδοση

Η σειρά αντλιών θερμότητας Alezio SV200, αποτελεί μια κορυφαία λύση στις αντλίες θερμότητας αέρα-νερού, ενώ διατίθεται σε μοντέλα με ισχύ που κυμαίνεται από 4,5 kW έως 16 kW και με εντυπωσιακό συντελεστή απόδοσης (COP) έως 5,11.

Σχεδιασμένες με γνώμονα την εξοικονόμηση χώρου, οι αντλίες Alezio S V200 διαθέτουν μικρό (compact) μέγεθος (Πλάτος:600mm x Bάθος:748mm x Ύψος:1250mm), καθιστώντας αυτές ιδανικές για μικρότερα σπίτια όπου ο χώρος είναι πολύτιμος. Το χαμηλό ύψος και οι συμπαγείς διαστάσεις τους εξασφαλίζουν ότι μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα ακόμα και κάτω από σκάλες ή σε μικρούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως μια μικρή εσωτερική αποθήκη εντός της οικίας.

Εξαιρετική εργονομία και εύκολος χειρισμός

Ο ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου E-Pilot στην αντλία θερμότητας αέρα-νερού Alezio S V200 βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη τόσο για τους χρήστες όσο και για τους εγκαταστάτες. Αυτό το εργονομικό χαρακτηριστικό διευκολύνει την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών θέρμανσης και ψύξης, είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα με βάση τις εξωτερικές θερμοκρασίες.

Η συμβατότητα της αντλίας θερμότητας αέρα-νερού με τον έξυπνο θερμοστάτη Smart TC°, που διατίθεται στο App Store και στο Google Play, προσφέρει εύκολο χειρισμό για την μέγιστη ευκολία του χρήστη.

Ευέλικτη και αποδοτική

Οι αντλίες θερμότητας De Dietrich Alezio S V200 είναι ευέλικτες και αποδοτικές! Μπορούν να λειτουργούν είτε αυτόνομα για τις ανάγκες θέρμανσης και ψύξης του κτηρίου, είτε σε υβριδική λειτουργία παράλληλα, με λέβητες αερίου ή πετρελαίου.

Αυτή η ευελιξία είναι ιδιαίτερα επωφελής κατά την αναβάθμιση των συστημάτων θέρμανσης, επιτρέποντας την αποδοτική υβριδική λειτουργία. Η αναστρέψιμη τεχνολογία της αντλίας αέρα-νερού υποστηρίζει επίσης ενδοδαπέδια συστήματα και διαθέτει ενσωματώνει δεξαμενή ζεστού νερού χωρητικότητας 180lt, εξασφαλίζοντάς σας κορυφαία άνεση τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Δέσμευση για περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Δίνοντας έμφαση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η αντλία θερμότητας αέρα-νερού ALEZIO S V200 χρησιμοποιεί καθαρή και 100% ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Η χρήση ψυκτικού μέσου R410A, το οποίο είναι μη ρυπογόνο και φιλικό προς τη στιβάδα του όζοντος, υπογραμμίζει τη δέσμευση της μάρκας για προϊόντα με μέγιστη περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Αυτό το χαρακτηριστικό ευθυγραμμίζεται με την αυξανόμενη ζήτηση για φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις θέρμανσης μειώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Ψύξη

Διαχείριση μέσω Smartphone

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Υβριδική Λειτουργία

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Τεχνολογία Αll in One

Χάρη στην λογική All in-One η αντλία θερμότητας Alezio SV200 ενσωματώνει όλο τον απαραίτητο υδραυλικό εξοπλισμό μαζί με το δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού σε μια μονάδα, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο τόσο για την εγκατάσταση της αλλά και για την συντήρηση της.

E-Pilot - Υψηλής τεχνολογίας & εργονομικός πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου E-pilot των αντλιών θερμότητας ALEZIO S V200 βελτιώνει την αναγνωσιμότητα του κειμένου χάρη στην οθόνη με οπίσθιο φωτισμό ενώ διαθέτει Ελληνικό menu. Ο έλεγχος των παραμέτρων της αντλίας ALEZIO S V200 δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερα.

Στην κορυφή της τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού ALEZIO S V200 μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω των φωτοβολταϊκών, κατά τις ώρες αιχμής αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρική ενέργειας.

Έγγραφα

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Τεχνικό Φυλλάδιο

Επιπλέον πληροφορίες

Σειρές De Dietrich

65