Αντλίες θερμότητας ALEZIO S

Μια επένδυση που κερδίζει

Η επιλογή της αντλίας θερμότητας ALEZIO S σημαίνει ότι κάνετε μια κερδοφόρα επένδυση. Χάρη στην ελκυστική τιμή της καθώς και στην υψηλή απόδοση της, η απόσβεση της επένδυσης σας στην αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης με την αντλία θερμότητας αέρα-νερού ALEZIO S είναι εγγυημένη. Με την De Dietrich ALEZIO S, για 1 kWh ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει, παράγει έως και 5,1 kWh θερμότητας. Μπορείτε να ανακτήσετε έως και 4,1 kWh ενέργειας δωρεάν.
Επιπρόσθετα, για να εξοικονομήσετε περισσότερη ενέργεια, έχει ενσωματωθεί εντός της αντλίας θερμότητας τεχνολογία συμπιεστή τύπου inverter όπου προσαρμόζει την ισχύ της στις ανάγκες του χρήστη, με αυτό επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας 30% σε σύγκριση με μια παραδοσιακή αντλία θερμότητας αέρα-νερού.

Περισσότερη άνεση με μια “συνδεδεμένη” αντλία θερμότητας

Η σειρά αντλιών split ALEZIO S είναι εξοπλισμένη με τον εξελιγμένο πίνακα ελέγχου E-Pilot. Η διαισθητική ρύθμιση που επιτρέπει την γρήγορη και απλή εφαρμογή των οδηγιών ρύθμισης της θερμοκρασίας.
Μέσω του πίνακα E-Pilot οι πληροφορίες παρουσιάζονται με σαφή, ευανάγνωστο και ξεκάθαρο τρόπο. Αρκούν μερικά κλικ για να μεταβείτε από τη λειτουργία θέρμανσης στη λειτουργία ψύξης ή σε λειτουργία διακοπών, για να απενεργοποιήσετε ή να επανεκκινήσετε την αντλία σας.
Η ALEZIO S είναι συμβατή με τον έξυπνο θερμοστάτη Smart TC° και την εφαρμογή διαχείρισης του μέσω smartphone. Η σύνδεση μεταξύ του E-pilot σας και του θερμοστάτη Smart TC° παρέχει στον χρήστη της συσκευής πρόσθετα πλεονεκτήματα όπως η δυνατότητα να ελέγξτε με ακρίβεια τη θερμοκρασία εξ αποστάσεως, να αυξήσετε την ισχύς της, να ελέγξτε το σύστημά σας από απόσταση και να ελέγξτε την κατανάλωσή σας.

Μια αντλία θερμότητας αέρα-νερού συμβατή με τον λέβητα σας

Η αντλία θερμότητας ALEZIO S σας επιτρέπει να την συνδέσετε τον υπάρχοντα λέβητα σας, αερίου ή πετρελαίου. Με την σύνδεση των δυο συστημάτων θέρμανσης οι δύο λύσεις μπορούν να συμπληρώσουν η μία την άλλη και να εγγυηθούν για εσάς την βέλτιστη απόδοση για θέρμανση του σπιτιού σας ανεξάρτητα των εξωτερικών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Μια εύκολη στην εγκατάσταση αντλία θερμότητας

Η αεροθερμική αντλία θερμότητας ALEZIO S αποτελείται από την ανάκτηση των θερμίδων που υπάρχουν φυσικά στον εξωτερικό αέρα για τη μεταφορά τους στο υδραυλικό κύκλωμα θέρμανσης της κατοικίας. Είναι ένα οικολογικό σύστημα και εύκολο στην εγκατάσταση γιατί δεν απαιτεί επιφάνεια σύλληψης (σε αντίθεση με τη γεωθερμική ενέργεια).
Τα μοντέλα Alezio S είναι στάνταρ εξοπλισμένα με ηλεκτρικό εφεδρικό σύστημα που επιτρέπει την ανεξάρτητη λειτουργία της αντλίας θερμότητας ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μπορείτε όμως να το συνδέσετε και σε βοηθητικό λέβητα αερίου ή επιτοίχια αντλία θερμότητας όπως αναφέραμε παραπάνω.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας

Αυτόνομη Θέρμανση

Βαθμός Απόδοσης

Ψύξη

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Υβριδική Λειτουργία

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

E-Pilot - Υψηλής τεχνολογίας & εργονομικός πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου E-pilot των αντλιών θερμότητας ALEZIO S βελτιώνει την αναγνωσιμότητα του κειμένου χάρη στην οθόνη με οπίσθιο φωτισμό ενώ διαθέτει Ελληνικό menu. Ο έλεγχος των παραμέτρων της αντλίας ALEZIO S δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερα.

Στην κορυφή της τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού ALEZIO S μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω των φωτοβολταϊκών, κατά τις ώρες αιχμής αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρική ενέργειας.

Έγγραφα

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Τεχνικό Φυλλάδιο

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό Εγχειρίδιο