Αντλίες θερμότητας HPI-M

Μια διαιρούμενη αντλία θερμότητας για την άνεσή σας

Μια ισχυρή και αθόρυβη αντλία διαιρούμενη αντλία θερμότητας, μπορεί να είναι εφικτή; Με επίπεδο θορύβου από 36 έως 38 dB στα 5m απόσταση από την εξωτερική μονάδα, ισοδύναμο με τον θόρυβο του περιβάλλοντος, η αντλία θερμότητας HPI-M εγγυάται διακριτική εγκατάσταση.

Κατοχυρωμένη τεχνολογία VORTEX στην υπηρεσία της απόδοσης

Η De Dietrich, κατασκευαστής αντλιών θερμότητας από το 198, έχει σαν αποστολή να παρέχει ισχυρές και αξιόπιστες λύσεις θερμικής άνεσης με μέγιστη διάρκειας ζωής. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύσσει μια πατενταρισμένη δεξαμενή αποσύνδεσης ενσωματωμένη στο μοντέλο HPI-M η οποία ενισχύει την απόδοση της αντλίας θερμότητας αέρα-νερού. Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας Vortex Effect είναι ότι αυξάνει τη διάρκεια ζωής της αντλίας θερμότητας και γενικότερα της εγκατάστασης και κάνει την επένδυσή σας βιώσιμη.

Η οικολογική και revesible διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού

Η HPI-M είναι μια αντλία θερμότητας που κάνει και για κλιματισμό. Παρέχει στο σπίτι σας ήπια, ομοιόμορφη ζέστη τον χειμώνα και κλιματίζει το καλοκαίρι. Η HPI-M αντλεί τη θερμότητα που περιέχεται στον αέρα του περιβάλλοντος και την επαναφέρει μέσα στο σπίτι. Αναστρέψιμη, αυτή η αντλία θερμότητας αέρα-νερού είναι ικανή να αντιστρέψει αυτόν τον θερμοδυναμικό κύκλο και επομένως να συλλάβει την ενέργεια που υπάρχει στον αέρα μέσα στην κατοικία για να τον μεταμορφώσει και να τον απορρίψει έξω.
Μια αντλία θερμότητας που καλύπτει όλες τις ανάγκες σας. Είναι σε θέση να εξασφαλίσει τη θέρμανση , το ζεστό νερό χρήσης , την ψύξη ακόμα και να θερμάνει την πισίνα σας! Τα πολλά χαρακτηριστικά που είναι ενσωματωμένα στο βασικό εξοπλισμό επιτρέπουν στο προϊόν να προσαρμόζεται σε όλους τους τύπους εγκατάστασης.

Διαισθητική και εργονομική αντλία διαιρούμενου τύπου

Αυτή η σειρά αντλιών θερμότητας είναι εξοπλισμένη με τον πίνακα ελέγχου Diematic Evolution. Εξοπλισμένος με πλήρη γραφική οθόνη, καθαρό κείμενο, αυτός ο πίνακας ελέγχου είναι εύχρηστος και εργονομικός για να διευκολύνει την χρήση της αντλίας σας. Ο Diematic Evolution προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε σημεία ρύθμισης θερμοκρασίας και τρόπους λειτουργίας τόσο για θέρμανση όσο και για ψύξη. Είναι συμβατός με τον έξυπνο θερμοστάτη SMART TC. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε τη θέρμανση και την ψύξη από απόσταση μέσω smartphone.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Αθόρυβη Λειτουργία

Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας

Βαθμός Απόδοσης

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Υβριδική Λειτουργία

Ψύξη

Σειρά ADVANCE
  • Κορυφαία απόδοση
  • Δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης του συστήματος
  • Ολοκληρωμένα συστήματα πολλαπλών ενεργειακών λύσεων (multi-energy)
  • Φιλικά προς το περιβάλλον

Ευέλικτη εγκατάσταση με τον πίνακα DIEMATIC Evolution

Η αντλία θερμότητας HPI-M διαθέτει τον πίνακα ελέγχου DIEMATIC Evolution, έναν εξαιρετικά προηγμένο πίνακα ελέγχου με υψηλή εργονομία και Ελληνικό μενού. Ενσωματώνει στον standard εξοπλισμό σύστημα αντιστάθμισης (περιλαμβάνει εξωτερικό αισθητήριο) για τον έλεγχο της αντλίας θερμότητας βάσει της εξωτερικής θερμοκρασίας, ενώ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά αφορά τον προηγμένο αυτοματισμό ελέγχου που επιτρέπει τη βέλτιστη διαχείριση πολλαπλών κυκλωμάτων, έως και 4 κυκλώματα (σύστημα με ενδοδαπέδια θέρμανση, fan-coils, θερμαντικά σώματα) που συνδυάζουν διαφορετικές θερμοκρασίες λειτουργίας. Χαρίζει την δυνατότητα στον εγκαταστάτη να διαμορφώσει ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης ανεξάρτητα από τον βαθμό πολυπλοκότητάς της εύκολα, απλά και αυτοματοποιημένα.Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης σε συστοιχία (μόνο σε λειτουργία θέρμανσης), έως και 8 αντλιών θερμότητας HPI-M εξασφαλίζει τον απόλυτο συνδυασμό εκμετάλλευσης και άλλων πηγών θερμότητας με στόχο την κορυφαία απόδοση.

Καινοτομία All in One

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει μια αντλία θερμότητας είναι οι φάσεις απόψυξης (defrost) κατά την διάρκεια των πολύ κρύων ημερών του χειμώνα. Οι συνεχείς εκκινήσεις θα πρέπει να αποφεύγονται με στόχο την μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της αντλία θερμότητας. Η De Dietrich διαθέτοντας κορυφαίας ποιότητας καινοτόμα προϊόντα έχει μεριμνήσει για αυτό ενσωματώνοντας ένα δοχείο αδρανείας 40lt, τεχνολογίας Vortex, που επιτρέπει την ομαλότερη, αποδοτικότερη αλλά και οικονομικότερη λειτουργία της αντλίας θερμότητας.

Στην κορυφή της τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού HPI-M μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω των φωτοβολταϊκών, κατά τις ώρες αιχμής αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρική ενέργειας.

Απομακρυσμένη και ``έξυπνη`` διαχείριση

Οι αντλίες θερμότητας HPI M μπορεί να συνδεθούν με τον έξυπνο θερμοστάτη χώρου De Dietrich SMART TC και σας δίνουν την δυνατότητα να τις διαχειριστείτε απομακρυσμένα. Εξοπλισμένος με το προηγμένο λειτουργικό σύστημα e-Smart Inside ο SMART TC δίνει στην αντλία θερμότητας HPI-M περισσότερη “ευφυΐα” και την κάνει καλύτερα προετοιμασμένη για τις δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Με την πλατφόρμα e-Smart απολαμβάνετε high-tech χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, όπως ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-fi και διαχείριση μέσω του smartphone σας για την θέρμανση, ψύξη, το ζεστό νερό, την αυτό-διάγνωση και ενημέρωση βλαβών κ.α. Ο SMART TC σας διασφαλίζει από οποιαδήποτε πρόβλημα συμβατότητας που θα μπορούσε να προκύψει για την αντλία σας ενώ διατίθεται σαν extra επιλογή.

Όλα αυτά μαζί με τη τεχνολογία Opentherm χαρίζουν στην συσκευή σας το 110% για μέγιστη απόδοση και οικονομία στην χρήση. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο IFTTT ενώ και την σύνδεση του με ALEXA.

Έγγραφα

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Έντυπο Εγγύησης

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

59

Σειρές De Dietrich

64