Αντλίες θερμότητας HPI-S

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού HPI-S. Ο αέρας της απόδοσης!

Ψάχνετε για μια αντλία θερμότητας αέρα-νερού με κορυφαία απόδοση για ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό; Η σειρά αντλιών θερμότητας HPI-S είναι φτιαγμένη για εσάς! Με μοντέλα που κυμαίνονται από 4 έως 27kW,  συντελεστή απόδοσης COP έως 6,22 και την ικανότητα να θερμαίνει ένα μεγάλης χωρητικότητας δοχείο ζεστού νερού, θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και θα σας επιτρέψει να πετύχετε έως και 70 % εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης θέρμανσης.

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού HPI-S με καινοτομία VORTEX

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού HPI-S διαθέτουν ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δοχείο αδρανείας 40lt τεχνολογίας Vortex, που επιτρέπει την ομαλότερη και πιο αποδοτική λειτουργία της αντλίας θερμότητας.  Η ευρεσιτεχνία του συστήματος VORTEX διασφαλίζει την προστασία των κυκλωμάτων θέρμανσης της αντλίας θερμότητας καθώς μειώνει τον συνολικό αριθμό εκκινήσεων της και συμβάλει με αυτόν τον τρόπο στην μακροζωία της. Η De Dietrich ως κατασκευαστής αντλιών θερμότητας από το 1982 προσφέροντας στιβαρές και ανθεκτικές συσκευές, ενσωματώνει στον βασικό εξοπλισμό, εξαρτήματα ασφαλείας όπως μαγνητικό φίλτρο, διασφαλίζοντας την αποδοτική λειτουργία της σε βάθος χρόνου. Είναι μια ασφαλής τεχνική για να μπορεί να εγγυηθεί τη σωστή λειτουργία της αντλίας θερμότητας με την πάροδο του χρόνου.

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού με HPI-S φιλικές προς το περιβάλλον

Η σειρά αντλιών θερμότητας HPI-S βασίζεται στη λειτουργία της αεροθερμικής αντλίας θερμότητας η οποία εκμεταλλεύεται τον εξωτερικό αέρα ως κύρια πηγή θέρμανσης. Έτσι, η αντλία θερμότητας HPI-S σας επιτρέπει να θερμαίνετε εσάς και το σπίτι σας με τις ελάχιστες δυνατές εκπομπές CO2. Θεωρείται οικολογική και δικαιούται οικονομική ενίσχυση μέσω των διαφόρων προγραμμάτων ενεργειακής αναβάθμισης που προσφέρονται από το κράτος και άλλους φορείς χρηματοδότησης. Συμβουλευτείτε τον μηχανολόγο ή τον ενεργειακό επιθεωρητή σας για την επιλογή του κατάλληλου τύπο αντλίας θέρμανσης καθώς και για το ποσό της επιδότηση που δικαιούστε.

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Αθόρυβη Λειτουργία

Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας

Αντλία Θερμότητας

Βαθμός Απόδοσης

Διαχείριση μέσω Smartphone

Έξυπνος Θερμοστάτης

Ηλεκτρική Ενέργεια

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Υβριδική Λειτουργία

Ψύξη

Σειρά ADVANCE
  • Κορυφαία απόδοση
  • Δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης του συστήματος
  • Ολοκληρωμένα συστήματα πολλαπλών ενεργειακών λύσεων (multi-energy)
  • Φιλικά προς το περιβάλλον

Απομακρυσμένη και ``έξυπνη`` διαχείριση

Οι αντλίες θερμότητας αέρα νερού HPI S μπορεί να συνδεθούν με τον έξυπνο θερμοστάτη χώρου De Dietrich SMART TC και σας δίνουν την δυνατότητα να τις διαχειριστείτε απομακρυσμένα. Εξοπλισμένος με το προηγμένο λειτουργικό σύστημα e-Smart Inside ο SMART TC δίνει στην αντλία θερμότητας HPI-S περισσότερη “ευφυΐα” και την κάνει καλύτερα προετοιμασμένη για τις δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος. Με την πλατφόρμα e-Smart απολαμβάνετε high-tech χαρακτηριστικά και προηγμένες δυνατότητες, όπως ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-fi και διαχείριση μέσω του smartphone σας για την θέρμανση, ψύξη, το ζεστό νερό, την αυτό-διάγνωση και ενημέρωση βλαβών κ.α. Ο SMART TC σας διασφαλίζει από οποιαδήποτε πρόβλημα συμβατότητας που θα μπορούσε να προκύψει για την αντλία σας ενώ διατίθεται σαν extra επιλογή.

Όλα αυτά μαζί με τη τεχνολογία Opentherm χαρίζουν στην συσκευή σας το 110% για μέγιστη απόδοση και οικονομία στην χρήση. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο IFTTT ενώ και την σύνδεση του με ALEXA.

Καινοτομία All in One

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει μια αντλία θερμότητας είναι οι φάσεις απόψυξης (defrost) κατά την διάρκεια των πολύ κρύων ημερών του χειμώνα. Οι συνεχείς εκκινήσεις θα πρέπει να αποφεύγονται με στόχο την μεγιστοποίηση του χρόνου ζωής της αντλία θερμότητας. Η De Dietrich διαθέτοντας κορυφαίας ποιότητας καινοτόμα προϊόντα έχει μεριμνήσει για αυτό ενσωματώνοντας ένα δοχείο αδρανείας 40lt, τεχνολογίας Vortex, που επιτρέπει την ομαλότερη, αποδοτικότερη αλλά και οικονομικότερη λειτουργία της αντλίας θερμότητας.

Στην κορυφή της τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού HPI-S μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω των φωτοβολταϊκών, κατά τις ώρες αιχμής αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρική ενέργειας.

Ευελιξία στην εγκατάσταση με τον DIEMATIC Evolution

DIEMATIC-EVOLUTIONΗ αντλία θερμότητας HPI-S διαθέτει τον πίνακα ελέγχου DIEMATIC Evolution, έναν εξαιρετικά προηγμένο πίνακα ελέγχου με υψηλή εργονομία και Ελληνικό μενού. Ενσωματώνει στον standard εξοπλισμό σύστημα αντιστάθμισης (περιλαμβάνει εξωτερικό αισθητήριο) για τον έλεγχο της αντλίας θερμότητας βάσει της εξωτερικής θερμοκρασίας, ενώ ένα από τα πιο ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά αφορά τον προηγμένο αυτοματισμό ελέγχου που επιτρέπει τη βέλτιστη διαχείριση πολλαπλών κυκλωμάτων, έως και 4 κυκλώματα (σύστημα με ενδοδαπέδια θέρμανση, fan-coils, θερμαντικά σώματα) που συνδυάζουν διαφορετικές θερμοκρασίες λειτουργίας. Χαρίζει την δυνατότητα στον εγκαταστάτη να διαμορφώσει ολόκληρη την εγκατάσταση θέρμανσης ανεξάρτητα από τον βαθμό πολυπλοκότητάς της εύκολα, απλά και αυτοματοποιημένα.Τέλος, η δυνατότητα σύνδεσης σε συστοιχία (μόνο σε λειτουργία θέρμανσης), έως και 8 αντλιών θερμότητας HPI-S εξασφαλίζει τον απόλυτο συνδυασμό εκμετάλλευσης και άλλων πηγών θερμότητας με στόχο την κορυφαία απόδοση.

Έγγραφα

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Τεχνικό Φυλλάδιο

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό Εγχειρίδιο