Αντλίες θερμότητας STRATEO R32

Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού υψηλής απόδοσης – STRATEO R32

Οι αντλίες θερμότητας αέρα-νερού STRATEO R32 συνδυάζουν απόδοση και διακριτικότητα για να σας παρέχουν την απόλυτη λύση θέρμανσης και ψύξης για το σπίτι σας. Με εντυπωσιακό COP, χαμηλό επίπεδο θορύβου και συμπαγή σχεδιασμό, είναι η τέλεια επιλογή για ένα ενεργειακά αποδοτικό και άνετο περιβάλλον διαβίωσης. Αυτή η υπερσύγχρονη αντλία θερμότητας αέρα-νερού έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα αυστηρά ενεργειακά πρωτόκολλα που ορίζει ο ΚΕΝΑΚ για σύγχρονες κατοικίες και νεόδμητα κτίρια.

Μια αντλία θερμότητας αέρα-νερού με αθόρυβη και αποτελεσματική λειτουργία:

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της αντλίας θερμότητας STRATEO R32 είναι η αθόρυβη λειτουργία της. Με επίπεδο θορύβου μόλις 24dB, μπορείτε να απολαύσετε άνεση θέρμανσης και ψύξης χωρίς την ενόχληση ενός θορυβώδους συστήματος. Επιπλέον, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε εσωτερικούς χώρους χωρίς την ανάγκη πρόσθετου χώρου, όπως την ύπαρξη λεβητοστασίου.

Επιδόσεις για την ενεργειακή μετάβαση

Η σειρά αντλιών θερμότητας STRATEO R32 υπερέχει σε επιδόσεις με εντυπωσιακό συντελεστή απόδοσης COP έως 5,11 σε θερμοκρασία εξωτερικού αέρα 7°C.  Αυτή η αντλία θερμότητας εξασφαλίζει την άνεσή σας όλο το χρόνο με την αναστρέψιμη λειτουργία της, εναλλάσσοντας αυτόματα μεταξύ ψύξης και θέρμανσης. Μπορεί να δροσίσει το σπίτι σας με ενδοδαπέδια ψύξη ή μονάδες fan coil, ενώ παράγει γενναιόδωρα 280 λίτρα ζεστού νερού. Το ψυκτικό μέσο R32 που χρησιμοποιείται δεν είναι μόνο εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτικό αλλά ταυτόχρονα και φιλικό προς το περιβάλλον.

Οικονομία και Διακριτικότητα

Αυτή η “High tech” αντλία θερμότητας αέρα-νερού ενσωματώνει ένα σύστημα INVERTER με συσσωρευτή ισχύος, προσφέροντας βέλτιστη σταθερότητα της ρυθμισμένης θερμοκρασίας και έλεγχο της κατανάλωσης. Ο συμπαγής σχεδιασμός, της επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση σε διάφορους τύπους κτιρίων, όπως μικρά διαμερίσματα. Για μεγαλύτερη ευκολία, περιλαμβάνεται ένας προσυναρμολογημένος υδραυλικός σταθμός σύνδεσης, απλοποιώντας τόσο την διαδικασία εγκατάστασης όσο και συντήρησης.

Βελτιστοποιήστε τη θέρμανση και την ψύξη του σπιτιού σας με την αντλία θερμότητας αέρα-νερού STRATEO R32. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την καινοτόμο λύση.

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Βαθμός απόδοσης

Αθόρυβη Λειτουργία

Αυτόνομη Θέρμανση

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Ψύξη

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Η ησυχία της απόδοσης

silence-dedietrichΗ σειρά αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου STRATEO R32 προσφέρει και εξαιρετική ακουστική άνεση με μόνο 26 dB[A]. Η στάθμη του ήχου που εκπέμπεται από τη μονάδα είναι συγκρίσιμη με ανθρώπινους ψιθύρους (20 dB[A] σύμφωνα με την ένωση JNA).

Προηγμένη συνδεσιμότητα

Συμβατότητα με τον έξυπνο θερμοστάτη Smart TC

Η νέα σειρά αντλιών θερμότητας διαιρούμενου τύπου STRATEO R32 είναι συμβατή με τον έξυπνο θερμοστάτη Smart TC, ο οποίος διατίθεται δωρεάν μέσω των App Store & Google Play, προσφέροντάς σας κορυφαία άνεση και ευελιξία ενώ παράλληλα ικανοποιεί τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής για συνδεσιμότητα και απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος θέρμανσης. Με πληθώρα δυνατοτήτων ελέγχου όπως παραμετροποίηση συνθηκών, καταμέτρηση της ενέργειας, ρύθμιση της θερμοκρασίας κ.α  είναι η ιδανική λύση χάρη στην εργονομική σχεδίαση του και την πλήρη συμβατότητα μεταξύ των συστημάτων.

E-Pilot-Υψηλής τεχνολογίας & εργονομικός πίνακας ελέγχου

e-pilot-πινακας-ελεγχουΟ πίνακας ελέγχου E-pilot των αντλιών θερμότητας STRATEO βελτιώνει την αναγνωσιμότητα του κειμένου χάρη στην οθόνη με οπίσθιο φωτισμό και το ενσωματωμένο Ελληνικό menu. Ο έλεγχος των παραμέτρων της αντλίας STRATEO δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερα

Χρήσιμα Video

Έγγραφα

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό Φυλλάδιο

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

65