Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού ELENSIO

Αντλίες θερμότητας ζεστού νερού για την δική σας άνεση

Οι αντλίες θερμότητας ζεστού νερού ELENSIO χρησιμοποιεί την ενέργεια που βρίσκεται στον αέρα του περιβάλλοντος για τη θέρμανση του ζεστού νερού στο δοχείο αποθήκευσης. Προσφέρουν με αυτόν τον τρόπο το πλεονέκτημα ότι το 70% του ζεστού νερού οικιακής χρήσης προκύπτει εντελώς δωρεάν!

Το δοχείο ζεστού νερού των αντλιών θερμότητας της ELENSIO φέρει εσωτερική επικάλυψη από σμάλτο και διατίθεται σε δύο εκδόσεις 200lt και 250lt. Χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά του μπορεί να καλύψει απόλυτα και με άνεση τις οικιακές ανάγκες ζεστού νερού μιας οικογένειας ακόμα και 6 ατόμων για το μοντέλο και αυτό για το μοντέλο των 200lt!

Η εναλλακτική λύση για απόδοση και οικονομία στο ζεστό νερό.

Η αντλία θερμότητας ζεστού νερού ELENSIO δεν χρειάζεται τα ορυκτά καύσιμα για να λειτουργήσει και εκπέμπει τρεις φορές λιγότερο CO2 από έναν απλό ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Ως μέρος ενός έργου ανακαίνισης, μπορεί να συνδυαστεί με άλλες πηγές ενέργειας λειτουργώντας συνδυαστικά είτε με έναν λέβητα είτε με τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Ποιότητα και αντοχή για άφθονο ζεστό νερό

Η αντλία θερμότητας ζεστού νερού ELENSIO αποτελείται από μια δεξαμενή με επικάλυψη από σμάλτο και ειδικό ανόδιο μαγνησίου, παρέχοντας σας ποιοτικό ζεστό νερό και μακρόχρονη αξιόπιστη λειτουργία, χωρίς συντήρηση και μέγιστη υγειονομική ασφάλεια βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου (ΕΝ 16147).

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Αθόρυβη Λειτουργία

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Ο απόλυτος έλεγχος με τον E-Pilot

e-pilot-πινακας-ελεγχουΟ πίνακας ελέγχου E-Pilot της αντλίας θερμότητας θέρμανσης νερού ELENSIO παρέχει προηγμένη πλοήγηση και «έξυπνες» ρυθμίσεις τόσο στον χρήστη της συσκευής όσο και στον επαγγελματία εγκαταστάτη, για απομακρυσμένο έλεγχο, λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και βελτίωσης της απόδοσης κατά τις ώρες αιχμής όπου η ζήτηση για ζεστό νερό είναι μεγάλη.Ο πίνακας ελέγχου E-Pilot διαθέτει εργονομική σχεδίαση, αναλυτικό κείμενο και Ελληνικό menu. Ο έλεγχος ποτέ δεν ήταν πιο απλός και εύχρηστος.

E-Smart inside

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η αντλία θερμότητας ζεστού νερού ELENSIO μπορεί να επιτύχει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ή ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

Titan Active System

titan-active-systemH De Dietrich σεβόμενητην υγιεινή σας, παρέχοντας υψηλό επίπεδο στην ποιότητα του ζεστού νερού, η αντλία θερμότητας ζεστών νερών ELENSIO διαθέτει την τεχνολογία Titan Active System με ειδικό ανόδιο τιτανίου υπό τάση ηλεκτρικού ρεύματος (αυτόματα προγραμματισμένο από τον ελεγκτή) ώστε να εξασφαλίζει την προστασία από την νόσο της λεγιονέλλας.

Χρήσιμα Video

Έγγραφα

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Τεχνικό φυλλάδιο