Υβριδικές αντλίες θερμότητας ALEZIO O HYBRID

Υβριδικές αντλίες θερμότητας ALEZIO O HYBRID – Μια ευέλικτη λύση

Οι υβριδικές αντλίες θερμότητας Alezio O Hybrid συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα ενός λέβητα συμπύκνωσης πετρελαίου σε συνδυασμό με την απόδοση μιας αντλίας θερμότητας. Ο λέβητας λειτουργεί όταν η αντλία θερμότητας δεν αποδίδει τη μέγιστη απόδοσή (COP) της δηλαδή, όταν επικρατούν κατά βάση πολύ χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες.

Το ζεστό νερό της υβριδικής αντλίας θερμότητας ALEZIO O HYBRID παράγεται μέσω δεξαμενής αποθήκευσης 180 λίτρων για μέγιστη άνεση σε κάθε σημείο!

Ελέγξτε τη συσκευή σας από οπουδήποτε

Η υβριδική αντλία Alezio O Hybrid είναι μια διαισθητική και διασυνδεδεμένη υβριδική αντλία θερμότητας. Εξοπλισμένη με τον έξυπνο πίνακα ελέγχου E-Pilot, αυτό το μοντέλο παρέχει περισσότερη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με μια απλή αντλία θερμότητας. Ο πίνακας E-Pilot απλοποιεί τη διαχείριση του εξοπλισμού σε καθημερινή βάση και καθιστά δυνατή την εφαρμογή αυτόματων ρυθμίσεων σύμφωνα με την εξωτερική θερμοκρασία (αντιστάθμιση). Έτσι, η αντλία θερμότητας γίνεται πιο αποδοτική και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να ελέγχετε την υβριδική αντλία Alezio O Hybrid απευθείας από τον πίνακα ελέγχου ή απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής De Dietrich Smart.

Κατάλληλη για κάθε έργο

Η σειρά υβριδικών αντλιών θερμότητας Alezio O Hybrid είναι ιδανική για υφιστάμενες κατοικίες, ανακαινίσεις ή αντικαταστάσεις. Επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής απόδοσης μιας αντλίας θερμότητας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στο δίκτυο θέρμανσης σας.

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Wi Fi

Αέριο

Αθόρυβη Λειτουργία

Αυτόνομη Θέρμανση

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Τεχνολογία Συμπύκνωσης

Σειρά EASYLIFE
  • Βασικός πυρήνας λειτουργιών
  • Άμεση απόσβεση των χρημάτων
  • Απλότητα
  • Ανταγωνιστική τιμή

Τεχνολογία ALL IN ONE

Χάρη στην λογική ALL-IN-ONE η αντλία θερμότητας Alezio Ο Hybrid ενσωματώνει όλο τον απαραίτητο υδραυλικό εξοπλισμό μαζί με το δοχείο αποθήκευσης ζεστού νερού σε μια μονάδα, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο τόσο για την εγκατάσταση της αλλά και για κάθε είδους επιθεώρηση.

E-Pilot-Υψηλής τεχνολογίας & εργονομικός πίνακας ελέγχου

Ο πίνακας ελέγχου E-pilot των υβριδικών αντλιών θερμότητας Alezio Ο Hybrid βελτιώνει την αναγνωσιμότητα του κειμένου χάρη στην οθόνη με οπίσθιο φωτισμό και το ενσωματωμένο Ελληνικό menu. Ο έλεγχος των παραμέτρων της αντλίας Alezio Ο Hybrid δεν θα μπορούσε να γίνει ευκολότερα.

Στην κορυφή της τεχνολογίας

Η ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η διαιρούμενη αντλία θερμότητας αέρα-νερού Alezio Ο Hybrid μπορεί να επιτευχθεί ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω των φωτοβολταϊκών, κατά τις ώρες αιχμής αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας τον βαθμό απόδοσης και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρική ενέργειας.

Χρήσιμα Video

Έγγραφα

Εγγύηση

Τεχνικό Εγχειρίδιο

Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Επιπλέον πληροφορίες

Πηγή Ενέργειας

57

Σειρές De Dietrich

65