Αντλίες θερμότητας μονομπλοκ Modena M Plus

Αντλίες θερμότητας μονομπλόκ Modena M Plus

Αντλίες θερμότητας μονομπλοκ MODENA M Plus ενιαίου τύπου για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Το ευρύ φάσμα λειτουργίας της αντλίας μονομπλόκ MODENA M Plus μπορεί να λειτουργήσει σε ακραίες συνθήκες, όπως με εξωτερική θερμοκρασία στην λειτουργία θέρμανσης έως -25°C, σε  αυτή της  ψύξης έως + 43°C.

Η μέγιστη ενεργειακή απόδοση: A +++ (θερμοκρασία ροής 35 ° C) για κεντρική θέρμανση, ενώ A ++ (θερμοκρασία ροής 55 ° C) για κεντρική θέρμανση

Η αεροθερμική αντλία θερμότητας MODENA  εξασφαλίζει κορυφαία άνεση και ευκολία καθώς ενσωματώνει υδροστάσιο, με όλα τα απαιτούμενα υδραυλικά μέρη εντός της μονάδας. Αυτό συμβάλλει στην διευκόλυνση του εγκαταστάτη καθώς μειώνει τον χρόνο της εγκατάστασης. Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης επωφελείται από τα μειωμένα κόστη της εγκατάστασης και της συναρμολόγησης των επιμέρους εξαρτημάτων της αντλίας θερμότητας. Η De Dietrich δίνοντας σημασία στις λεπτομέρειες της κατασκευής, και  την μεγιστοποίηση της άνεσης για τον χρήστη έχει καταφέρει  η στάθμη θορύβου της αντλίας θερμότητας ενιαίου τύπου MODENA να μην ξεπερνά τα 43dBa. Το φιλικότερο προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32, εξασφαλίζει τη δυνατότητα προσαγωγής νερού ως και 65°C, άρα και την εύκολη εγκατάσταση της Modena M Plus σε σπίτια εφοδιασμένα με παλαιά συστήματα θερμαντικών σωμάτων panel ή τύπου ακαν.

Μια καινοτόμος αντλία θερμότητας monoblock από την De Dietrich

Οι αντλίες θερμότητας μονομπλόκ MODENA M PLUS διαθέτει  συμπιεστή τεχνολογίας DC Inverter που εξασφαλίζει την προσαρμογή της λειτουργίας όλων των μοντέλων στο επιθυμητό επίπεδο σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες του κτιρίου, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για τους ενοίκους του.

Οι αντλίες θερμότητας MODENA M PLUS διαθέτουν πίνακα ελέγχου με Ελληνικό μενού για την διευκόλυνση των ρυθμίσεων για τον χρήστη ενώ η ενσωματωμένη αντιστάθμιση επιτρέπει την διαχείριση των διαφόρων κυκλωμάτων θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού. Η ενσωματωμένη αντιστάθμιση με εξωτερικό αισθητήριο επιτρέπει την διαχείριση 32 καμπυλών για τις λειτουργίες θέρμανσης και ψύξης, μεγιστοποιώντας την οικονομία και την διαχείρισης του ζεστού νερού χρήσης μέσω άλλων συστημάτων όπως ο ηλιακός θερμοσίφωνας.

Εύκολη εγκατάσταση & προηγμένη συνδεσιμότητα

Χάρη στο νέο λογισμικό του πίνακα οργάνων δίνεται η ευκαιρία για εγκατάσταση σε σύστημα συστοιχίας έως έξι αντλιών θερμότητας ικανοποιώντας τις ανάγκες πολλών μεγάλων οικιακών ή εμπορικών εγκαταστάσεων.Επιπλέον,ο πίνακας ελέγχου που διατίθεται στον στάνταρ εξοπλισμό της monoblock αντλίας θερμότητας αέρα Modena Plus μπορεί να συνδεθεί μέσω του πρωτοκόλλου Modbus και να σας προσφέρει τις ευκολίες άνεσης μιας εγκατάστασης έξυπνου σπιτιού.

 

Περιγραφή

Mε μια ματιά

Αθόρυβη Λειτουργία

Ανανεώσιμη Πηγή Ενέργειας

Αυτόνομη Θέρμανση

Ηλεκτρική Ενέργεια

Παραγωγή Ζεστού Νερού

Πίνακας Ελέγχου με Ελληνικό Μενού

Υβριδική Λειτουργία

Ψύξη

Σειρά ADVANCE
  • Κορυφαία απόδοση
  • Δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης του συστήματος
  • Ολοκληρωμένα συστήματα πολλαπλών ενεργειακών λύσεων (multi-energy)
  • Φιλικά προς το περιβάλλον

Hybrid ready

ybdridiki-leitourgiaΗ ενσωματωμένη υβριδική τεχνολογία που διαθέτει η μονομπλόκ αντλία θερμότητας αέρα Modena M Plus μπορεί να επιτύχει ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει όχι μόνο την διασύνδεση της με συστήματα φωτοβολταϊκών για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και με άλλες πηγές ενέργειας όπως ο υφιστάμενος λέβητας πετρελαίου ή αερίου αυξάνοντας έτσι τον βαθμό απόδοσης του συστήματος αλλά και τις επιλογές ακόμη και για μηδενισμό της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

Smart grid ready

Λειτουργία Smart Grid, η αντλία θερμότητας Modena M Plus αποτελεί την πλέον σύγχρονη και προηγμένη αντλία καθώς σε συνδυασμό με σύστημα φωτοβολταϊκών (net metering) μεγιστοποιεί την εξοικονόμηση ενέργειας του συστήματος, ειδικά κατά την παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης. Με αυτόν τον τρόπο η εγκατάσταση είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα αυστηρά ενεργειακά πρωτόκολλα και τους κανονισμούς που θεσπίζονται για μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Υψηλό επίπεδο άνεσης & υγιεινής

Καλύπτει κάθε ανάγκη για άφθονη παραγωγή ζεστού νερού εύκολα και γρήγορα ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει την μέγιστη προστασία υγιεινής καθώς εξαλείφει το μικρόβιο της λεγιονέλλας ή άλλα βακτήρια καθώς αφού η θερμοκρασία στο δοχείο αποθήκευσης φθάνει στους 70°C

Έγγραφα

Εμπορικό Φυλλάδιο

Ενεργειακή Κλάση

Έντυπο εγγύησης

Τεχνικό εγχειρίδιο